Чувай го , че части немаlok45111 написа:Един тотман, напълно оригинален KBS-1 работи на машина на "HD RAIL" № 45 111.2За сега няма оплаквания от него, въпреки, че редовно се ползва.

Чувай го , че части немаlok45111 написа:Един тотман, напълно оригинален KBS-1 работи на машина на "HD RAIL" № 45 111.2За сега няма оплаквания от него, въпреки, че редовно се ползва.
Пробвай 10s . Лично съм засичал след 10s на оригинален се нормализира, но след 10-те секунди като включиш 370 чакаш 2-3 секунди и той трябва да се рестартира (нормализира) сам.lok45111 написа:Знам, че няма части и за това полагам максимални грижи да го запазя действащ този УНИКАТ! Наистина много съм доволен от работата му, макар, че при изключване на 370 трябва да чакам 40 сек да обезточи.
Предполагам да. На много "оригинални" тотмани е направена корекция специално за да се избегне условието като ти задържи спирачката (вентил 520 изпуснал) да се чака над 10 секунди при изключен тотман (не е задължително да се изключва от 370, може от предпазител тотман). Това е много стара корекция.lok45111 написа:Току - що пробвах, става с бутона за бдителност на пулта. Явно и тук е пипнато, но като цяло тотмана няма недостатъци. Отговаря на всичко, написано в книгата "Електроподвижен състав на БДЖ" д.и. "Техника" - 1978.
Последно промяна от rexkos на Сря Юли 11, 2007 7:22 pm, променено общо 2 пъти.