Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

има баш контролер от волан на москвич на който пише АЗЛК :lol:

Мнение от Petko Ivanov »

От 9.02 спират поетапно от експлоатация мотрисите серии 32 и 33
http://dnes.dir.bg/news/spirane-bdz-mot ... 94089?nt=6

Има ли определени за музей или всичко отива на оксижена?
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

За сега нищо не отива на оксижена. Става въпрос само за спиране от експлоатация, може и само временно да се окаже, защото за момента няма с какво да бъдат заменени.
Обратна връзка:

Мнение от vesko7 »

Ако се спрат 32 000 реално няма как да се върже графика. Няма достатъчно електровози и вагони. Работата намерисва като 2008г. когато пак искаха да ги спират.
Powered by Mac OS X 10.7.3 /Lion/ & Safari 5.1.2

Изображение
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

bobara_e_tuk написа:има баш контролер от волан на москвич на който пише АЗЛК :lol:
АхЗащоЛитеКупих. :wink:

Мнение от Petko Ivanov »

vesko7 написа:Ако се спрат 32 000 реално няма как да се върже графика. Няма достатъчно електровози и вагони. Работата намерисва като 2008г. когато пак искаха да ги спират.
Според мен този път ще ги спрат окончателно. Общественото внимание сега се фокусира върху такива неизпълнени обещания, дадени в миналото - спирането на 32, скъсаната стена на язовир "Иваново" и др. Изпуснатият влак от Враца е капак на всичко.
Относно покриване на графика - предполагам, че ще стане с влакове, теглени и от дизели където няма "Дезиро" или електровози в наличност. 55 серия са с котел за отопление и спокойно могат да обслужват влаковете на къси разстояния. Друга възможна алтернатива е спиране на част влаковете, обслужвани досега от 32
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Ама няма и вагони, които да се теглят.

Мнение от gugu_134 »

След като спрат 32-серия ще опиша положението като страшно. Още една стъпка към ликвидирането на БДЖ ще бъде направена.

Мнение от Vancho »

То уж вагони излизат постепенно от 180-те дет са пратени за ревизии, ама идва времето и на други ... А ГО се справяха като бяха ремонтите в Балкана пускаха 63-ки на Хебър и пътническите по втора :lol: 1 вагон за Габрово им стига :D
О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата

(Русе-Димитровград 4647) :D
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

1 вагон и впрегнат ванчо на 4 бара, щото 10 ще го озорят и тегли на 21 промила. :D

Мнение от plastikat »

Въпрос-къде ще му включат маркучите за 4 бара? :lol: :lol: :lol: Аз имам предположение ,но все пак да попитам :lol: :lol: :lol: :lol:
Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак :)
Обратна връзка:

Мнение от 44-134 »

От където изкара по-високо налягане..
Най-великата доблест не е в това никога да не паднеш, а да се изправиш всеки път, когато паднеш.

Мнение от Vancho »

Шегурай се ти, габровец... Утре като ти развалят връзката и с Хебъра друго ще казваш :lol:
О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата

(Русе-Димитровград 4647) :D
Обратна връзка:

Мнение от vesko7 »

Petko Ivanov написа:
vesko7 написа:Ако се спрат 32 000 реално няма как да се върже графика. Няма достатъчно електровози и вагони. Работата намерисва като 2008г. когато пак искаха да ги спират.
Според мен този път ще ги спрат окончателно. Общественото внимание сега се фокусира върху такива неизпълнени обещания, дадени в миналото - спирането на 32, скъсаната стена на язовир "Иваново" и др. Изпуснатият влак от Враца е капак на всичко.
Относно покриване на графика - предполагам, че ще стане с влакове, теглени и от дизели където няма "Дезиро" или електровози в наличност. 55 серия са с котел за отопление и спокойно могат да обслужват влаковете на къси разстояния. Друга възможна алтернатива е спиране на част влаковете, обслужвани досега от 32
Съгласен съм като цяло, въпреки че за мен лично проблема със спирачките се дължи на чиста немарливост. По въпроса за 55 000 серия и вагоните - въпроса ми е по-скоро чисто риторичен - Колко от локомотивите 55 000 серия са оборудвани с изправни парни котли и колко от вагоните са с изправни парни серпентини в купетака ?! Според мен се отива на варианта - спиране на влакове. :(