3660/3661 не трябва да се спират, но да се върне връзката 2655 с 3660 в Шумен както беше преди няколко години.Това е единствения удобен вариант за пътуващите от Плевен,Свищов и региона до южното черноморие и Бургас. Другите варианти са много връзки с големи престои или пътуване от Плевен до Шумен с електричка- абсолютно непривлекателно! Обратния вариант 3661/2654 връзката съществува но 2655/3660 я махнаха за "удобство на пътниците"!
Така е, потвърждавам... 3660/3661 е нецелесъобразно да са Русе Бургас, но от Плевен Бургас има много по гоялма полза. Имам колеги от Бургас и аджеба те сега с какво ще пътуват не ми го побира главата... Те ползват винаги или електричката до Шумен /3660 или 3661/2654. Има и такива, които ползват и през Дъбово, но оттам е по бавно ... ДСа не говорим че лятото 3660/3661 се пукат по шевовете... Това че аз приказвах едни щуротии беше щото 9622 са с малко вагони, а не че имам нещо против 3660 освен че тръгва от Русе а оттам не се качва абсолютно никой ...
О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата
(Русе-Димитровград 4647)
(Русе-Димитровград 4647)

Модератор
Евентуалното спиране на 3660/3661 ще затрудни и без това сложното пресичане на Стара Планина в най-изтиочните й части. Още повече,че влака е директен и не се правят досадните връзки, придружени с чакане в негостоприемната чакалня на Комунари. Спеициално по 26-та линия се канят да спират и 30150 и не ми е съвсем ясно какво все пак ще се движи сутрин от Шумен към Комунари след като няма да ги има, нито 30150, нито 3660.
Защо пък в 3660 никой да не се качва от Русе? Всички мой познати от Русе, пътуващи към Бургас използват именно 3660. Лятото всички ученици, лагеруващи по южното черноморие пътуват с този влак. 3661 от друга страна прави много удобна връзка с 2654 и много студенти пътуват по този начин. Добре е да си има една връзка между Русе и Бургас, а ще е добре да има и директен влак Русе-Пловдив. 

4647/6 трябва да се спрат в участъка СЗ - Дг, там наистина вози по 5 човека със двата си вагона.И без това следващия влак е чак след час, така че не е проблемно.Вагоните от 4646/7 да отиват на 8627/36 и без това и двата влака седят по 15 минути на СЗ, а русенския идва доста преди тях няма нужда дори от корекция на разписанията.

SaiLeR написа:4647/6 трябва да се спрат в участъка СЗ - Дг, там наистина вози по 5 човека със двата си вагона.И без това следващия влак е чак след час, така че не е проблемно.Вагоните от 4646/7 да отиват на 8627/36 и без това и двата влака седят по 15 минути на СЗ, а русенския идва доста преди тях няма нужда дори от корекция на разписанията.
Ако се спрат в участъка СЗ-Дг с какво ще ходят хората от Русе до Хасково и Кърджали, нали от Дг е връзката за Подкова???

НИКОГА НЕ ПРЕМИНАВАЙ НА ОХРАНЯЕМ ЖП-ПРЕЛЕЗ ПРИ СПУСНАТА БАРИЕРА!
Тия хора се броят на пръсти.Дори 1 вагон им е много, а за тях има пътник след час, така че няма да е проблем.RAILWAYSTATION написа:SaiLeR написа:4647/6 трябва да се спрат в участъка СЗ - Дг, там наистина вози по 5 човека със двата си вагона.И без това следващия влак е чак след час, така че не е проблемно.Вагоните от 4646/7 да отиват на 8627/36 и без това и двата влака седят по 15 минути на СЗ, а русенския идва доста преди тях няма нужда дори от корекция на разписанията.
Ако се спрат в участъка СЗ-Дг с какво ще ходят хората от Русе до Хасково и Кърджали, нали от Дг е връзката за Подкова???
Пределно ясон беше че 4647 е обречен на гибел без ваогн до Пловдив. Винаги този ЕДИН вагон беше по пълен от останалите три взети заедно ... Само не знам като го няма 4646 с какво работещите ще идват към Русе - 40112 е прекалено късно ...
О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата
(Русе-Димитровград 4647)
(Русе-Димитровград 4647)

Обратна връзка:
A защо се броят на пръсти ? Свършиха хората в Хасково, Кърджали и Димитровград ? Това е 150 хил. д. население ... Проблема е много по-дълбок.SaiLeR написа:Тия хора се броят на пръсти.Дори 1 вагон им е много, а за тях има пътник след час, така че няма да е проблем.RAILWAYSTATION написа:SaiLeR написа:4647/6 трябва да се спрат в участъка СЗ - Дг, там наистина вози по 5 човека със двата си вагона.И без това следващия влак е чак след час, така че не е проблемно.Вагоните от 4646/7 да отиват на 8627/36 и без това и двата влака седят по 15 минути на СЗ, а русенския идва доста преди тях няма нужда дори от корекция на разписанията.
Доста интересно беше, когато в първите 4 вагона на 4647 имаше по 2-3 пътници във вагон, докато в пловдивския пътниците бяха многократно повече. Населеността във вагона надхвърляше 50% и то в събота вечер, а не в петък или неделя.
Един вагон, ама пълен! (4627)

Модератор
Информация
Модератори