Re: няма

Мнение от niksata_bdz »

RAILWAYSTATION написа:северният уикенд има полза да спира на мездра защото прави връзка за Лом но не можах да разбера защо да спира на ЧБ само защото никс ти си от там ли :D
Аз нямам информация да спира там.
Обратна връзка:
Re: няма

Мнение от Nikss »

RAILWAYSTATION написа:северният уикенд има полза да спира на мездра защото прави връзка за Лом но не можах да разбера защо да спира на ЧБ само защото никс ти си от там ли :D
И би ли обяснил на нас несведующите от кога северният уикенд ще спира на Чб, защото днес си мина най-спокойно транзит по 2-ри коловоз /не, че се натискам, от 2691 няма полза да спира, понеже 4612 върви след него, но 2692 би било хубаво да спира/. Относно Мездра, за 2691 също мисля, че няма смисъл тъй като си има директен влак за Лом тръгващ от София, но 2692 е оправдано да спира, там вече наистина има връзка. Всичко останало е бошлаф. 8) :D
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Мнение от gonzo8611 »

8691 с 44-085 , + 6' , слабо населен .
няма

Мнение от RAILWAYSTATION »

не съм казал че 2691-2692 ще спира на ЧБ а попитах защо никс иска това. Да за Лом си има директен от сф но хората от варна шумен горна и плевен чак до сф ли да ходят че от там връзка като традиционно си е на Мездра. П.С.: Честно да ви кажа понякога бъркам 2691 и 2692 кой е в посока СФ-ВН и кой в посока ВН-СФ :)
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

По 2-ра линия към Сф са четни, към Ва нечетни номера.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Само, че както го каза излиза, че искам, а не, че питаш. И научи съкращенията. Вн = Видин, Ва = Варна, Вд което масово използват за Видин е Вълчи дол. :arrow:
2691 не ми трябва да спира, защото който от Чб ходи на море ползва или 2627 или Златни пясъци (2611).
2692 мисля, че ще има полза от него да спира, пък и 1 минута не е нищо. :arrow:

Мнение от niksata_bdz »

Nikss написа:Само, че както го каза излиза, че искам, а не, че питаш. И научи съкращенията. Вн = Видин, Ва = Варна, Вд което масово използват за Видин е Вълчи дол. :arrow:
2691 не ми трябва да спира, защото който от Чб ходи на море ползва или 2627 или Златни пясъци (2611).
2692 мисля, че ще има полза от него да спира, пък и 1 минута не е нищо. :arrow:
Нали се сещаш, че ако трябва да спира, ще спират и 2-та. Не ми се вярва да го направят както Златни пясъци на Повеляново, Червен бряг не е от малките градове. :wink: Колкото до съкращенията, къде мога да открия целия списък, защото много пъти се чудя какво означават някои съкращения?
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Защо пък да спират и 2-та :?: Спира само единия и толкоз, от другия няма смисъл, но от спиращия ще се намери.
Относно съкращенията, има на градовете, а отделно са на техническите части (например ГВП - Главен Въздушен Прекъсвач, АТП - АвтоТрансформаторен Превключвател и т.н.)

Мнение от niksata_bdz »

Добре, все1 да направят Златни пясъци да спира само в едната посока на Попово. Варна Уикенд тия на Иван Вазов не ги интересува дали в едната посока прави връзка, а в другата - не. Правят си го да спира и 2-те посоки и това е. А за Червен Бряг хептем, дето е големичък града.. :lol: За съкращенията - на градовете искам да ги знам. :)
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Можеш и да не влагаш толкова ирония, завистта също не е хубаво нещо, а теб направо те изяжда от вътре. :wink: А тия от Вазов трябва да се научат, че няма да са вечни и няма цял живот да правят каквото си искат и както си искат :!: :twisted: :arrow:

Мнение от niksata_bdz »

Каква ирония, каква завист? Май не ме разбра. Исках да кажа, че за Червен Бряг няма как да го направят да спира само в едната посока в никакъв случай, защото е голям градът. Къде видя ирония тука? :lol:
П.С. 8692 навреме в София, 2692 +10 в София.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

И защо смяташ, че не може да го направят да спира само в едната посока :?: Има ли желание, има и начин, няма ли - намира се оправдание. :arrow:

Мнение от gonzo8611 »

Днес 8692 (пълен) до Ямбол беше само +1 с яката 45-163 и с 63-ка в състава . :wink:

Мнение от 46 242 »

Смятай че на Михайлово ще го подпре 8615. Ще забавно да пишат в сайта на БДЖ +20 "строителство/ремонт жп инфра" :lol: Аз залагам на минимум +20 в Сф.
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

ама къде правят ремонт :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Trainspotters forum”

Информация