Аз нямам информация да спира там.RAILWAYSTATION написа:северният уикенд има полза да спира на мездра защото прави връзка за Лом но не можах да разбера защо да спира на ЧБ само защото никс ти си от там ли

И би ли обяснил на нас несведующите от кога северният уикенд ще спира на Чб, защото днес си мина най-спокойно транзит по 2-ри коловоз /не, че се натискам, от 2691 няма полза да спира, понеже 4612 върви след него, но 2692 би било хубаво да спира/. Относно Мездра, за 2691 също мисля, че няма смисъл тъй като си има директен влак за Лом тръгващ от София, но 2692 е оправдано да спира, там вече наистина има връзка. Всичко останало е бошлаф.RAILWAYSTATION написа:северният уикенд има полза да спира на мездра защото прави връзка за Лом но не можах да разбера защо да спира на ЧБ само защото никс ти си от там ли

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

не съм казал че 2691-2692 ще спира на ЧБ а попитах защо никс иска това. Да за Лом си има директен от сф но хората от варна шумен горна и плевен чак до сф ли да ходят че от там връзка като традиционно си е на Мездра. П.С.: Честно да ви кажа понякога бъркам 2691 и 2692 кой е в посока СФ-ВН и кой в посока ВН-СФ 

Само, че както го каза излиза, че искам, а не, че питаш. И научи съкращенията. Вн = Видин, Ва = Варна, Вд което масово използват за Видин е Вълчи дол.
2691 не ми трябва да спира, защото който от Чб ходи на море ползва или 2627 или Златни пясъци (2611).
2692 мисля, че ще има полза от него да спира, пък и 1 минута не е нищо.

2691 не ми трябва да спира, защото който от Чб ходи на море ползва или 2627 или Златни пясъци (2611).

Нали се сещаш, че ако трябва да спира, ще спират и 2-та. Не ми се вярва да го направят както Златни пясъци на Повеляново, Червен бряг не е от малките градове.Nikss написа:Само, че както го каза излиза, че искам, а не, че питаш. И научи съкращенията. Вн = Видин, Ва = Варна, Вд което масово използват за Видин е Вълчи дол.![]()

Защо пък да спират и 2-та
Спира само единия и толкоз, от другия няма смисъл, но от спиращия ще се намери.
Относно съкращенията, има на градовете, а отделно са на техническите части (например ГВП - Главен Въздушен Прекъсвач, АТП - АвтоТрансформаторен Превключвател и т.н.)

Относно съкращенията, има на градовете, а отделно са на техническите части (например ГВП - Главен Въздушен Прекъсвач, АТП - АвтоТрансформаторен Превключвател и т.н.)

Добре, все1 да направят Златни пясъци да спира само в едната посока на Попово. Варна Уикенд тия на Иван Вазов не ги интересува дали в едната посока прави връзка, а в другата - не. Правят си го да спира и 2-те посоки и това е. А за Червен Бряг хептем, дето е големичък града..
За съкращенията - на градовете искам да ги знам. 

ама къде правят ремонт 

Информация
Модератори