Мнение от desiro_94 »

Vancho написа:Може може. Да им пусне вагони 27 47 и 17 :lol:
:lol: Наистина 17 най-добре ще бъде ако пуснат по дефилето :D
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

desiro_94 написа:Nikss, много добре си го разработил, но според мен не е ли по-хубаво и 2-та уикенда да тръгват от София сутринта примерно: RБВ 8671 - 09:00 и RБВ 2671 - 8:40 за да има разстояние между него и международния. Иначе са си добре за момента 8692 и 2692. Но все пак има какво да се поправи на 2692. Като стане 2672 да тръгва от Варна 15:20, като изместят Родопи в 15:00. Така Варна уикенд ще пристига точно в 22:00 в София.
Абсолютно се съгласявам с теб, дано някоя от дървените глави наречени графисти да погледне и помисли дали е по-добре следобеден или сутрешен уикенд влак от София за Варна!?! :twisted: :roll: :idea: :arrow:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Мнение от desiro_94 »

Nikss написа:
desiro_94 написа:Nikss, много добре си го разработил, но според мен не е ли по-хубаво и 2-та уикенда да тръгват от София сутринта примерно: RБВ 8671 - 09:00 и RБВ 2671 - 8:40 за да има разстояние между него и международния. Иначе са си добре за момента 8692 и 2692. Но все пак има какво да се поправи на 2692. Като стане 2672 да тръгва от Варна 15:20, като изместят Родопи в 15:00. Така Варна уикенд ще пристига точно в 22:00 в София.
Абсолютно се съгласявам с теб, дано някоя от дървените глави наречени графисти да погледне и помисли дали е по-добре следобеден или сутрешен уикенд влак от София за Варна!?! :twisted: :roll: :idea: :arrow:
Като са съсздадени да пътуват до морето и имат 1 и също име "уикенд" защо да не тръгват горе долу в 1 и същ час ? По-големия въпрос е: Сутринта или следобяд да пътуват за Варна и Бургас?
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

desiro_94 написа:
Като са съсздадени да пътуват до морето и имат 1 и също име "уикенд" защо да не тръгват горе долу в 1 и същ час ? По-големия въпрос е: Сутринта или следобяд да пътуват за Варна и Бургас?
В различни дни е различно - примерно в петък - задължително следобед, в събота сутрин, в понеделник сутрин
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Нека гласувалите за БВЗР "Бургас Уикенд" да дадат логично обяснение за избора си. Благодаря! 8) :twisted: :roll: :idea: :arrow:
Обратна връзка:

Мнение от Maikal »

Само си представям гледката как ICE - (БВЗР) се пуска на мястото на RB (regionalbahn) -( КПВ), за които се знае че се возят много хора без билети скитници, пияници, агитки. В следствие на това вагоните или мотрисите на регионалните влакове на места са я мръсни я с дъвки, но е рядкост понеже се поддържат хич да не е. Затова според мен не е никак правилно тези вагони да се движат по такива влакове. Като цяло това изпълнение само София може да стане според мен. В ГО никога според мен не биха сложили вагоните на "Янтра"-та на някой ПВ който обслужват те. И като цяло си мисля че БДЖ е оставено на самотек да крета пък до където стигне и никой от по-горните етажи не го е грижа какво е положението и кой влак от какви вагони се обслужва важното е като има журналисти за някое събитие да се покажа новото пък останалото вятър и мъгла.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Maikal написа:Само си представям гледката как ICE - (БВЗР) се пуска на мястото на RB (regionalbahn) -( КПВ), за които се знае че се возят много хора без билети скитници, пияници, агитки. В следствие на това вагоните или мотрисите на регионалните влакове на места са я мръсни я с дъвки, но е рядкост понеже се поддържат хич да не е. Затова според мен не е никак правилно тези вагони да се движат по такива влакове. Като цяло това изпълнение само София може да стане според мен. В ГО никога според мен не биха сложили вагоните на "Янтра"-та на някой ПВ който обслужват те. И като цяло си мисля че БДЖ е оставено на самотек да крета пък до където стигне и никой от по-горните етажи не го е грижа какво е положението и кой влак от какви вагони се обслужва важното е като има журналисти за някое събитие да се покажа новото пък останалото вятър и мъгла.
В ГО не биха пратили 63-ките на ПВ 1-во защото ги пазят и 2-ро защото имат достатъчно други серии вагони за ПВ.
В СФ обаче преди 2 години имаше период, в който КПВ 20221/20222 вървяха с лок + вагоните на Янтрата, но след идването на ЕМВ Дезиро това беше прекратено. :twisted:

Мнение от desiro_94 »

07 написа:
desiro_94 написа:
В различни дни е различно - примерно в петък - задължително следобед, в събота сутрин, в понеделник сутрин
Тези влакове вървят само в ПЕТЪК и НЕДЕЛЯ. Все пак се казват уикенд защото пътуват за уикенда. В петък заминават, а в неделя се връщат.
Зам. Администратор
Обратна връзка:
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от bdz_bg »

Според мен, какво пречи толква вагоните на уикендите да се движат на други влакове през седмицата.В крайна сметка и те са вагони като всички останали.Направени са пътници да пътуват в тях, отделен е въпроса какви са, пък и не е редно при липса на вагони двете композиции цяла седмица да стоят в депо „Надежда”.Там има и по голяма вероятност да ги надраскат.Едното за сметка на другото.Мисля, че 5-та линия е едно добро решение вместо 7-ма.
Пътувай с влак - спаси природата !
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Само дето сараньовските 44 през седмицата са рекламация във ВРЗ-99, а вагоните от 2691/2692 ходят по 5-та линия на 5621/5624. :lol: :D Да не говорим, че двете дряновски 44-ки нещо се затриха последните седмици. Едната последно движеше с Чайката, другата я спряха за смяна на улучени с камъни от мангали джамове. :evil: :x Сега няма и следа от тях. :roll: :idea:

Мнение от desiro_94 »

Днес вагоните на Бургас уикенд бяха на БВЗР Янтра. По-късно ще пратя линк с клип на хубавата Янтра :D Както и, че ПВ 20111 имаше 2-ра класа вагон серия 63.

Мнение от Vancho »

Е то тая 63 ка сигурно се връща обратно при ГОлямото депо ;]
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

desiro_94 написа:Днес вагоните на Бургас уикенд бяха на БВЗР Янтра. По-късно ще пратя линк с клип на хубавата Янтра :D
Ааа моля ти се. По-добре си го запази на един диск и го сложи в рамка за спомен. След време ще има колекционерска стойност. Бива ли пък такава гавра!?! :evil: :x :evil:

Мнение от desiro_94 »

Обаче съм по-съгласен да бъдат на БВЗР Янтра от колкото на БВ 5611.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

desiro_94 написа:Обаче съм по-съгласен да бъдат на БВЗР Янтра от колкото на БВ 5611.
Ааа нема да стане :!: :twisted: :lol: :D
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии | Discussions here”

Информация