Vancho написа:Може може. Да им пусне вагони 27 47 и 17

Абсолютно се съгласявам с теб, дано някоя от дървените глави наречени графисти да погледне и помисли дали е по-добре следобеден или сутрешен уикенд влак от София за Варна!?!desiro_94 написа:Nikss, много добре си го разработил, но според мен не е ли по-хубаво и 2-та уикенда да тръгват от София сутринта примерно: RБВ 8671 - 09:00 и RБВ 2671 - 8:40 за да има разстояние между него и международния. Иначе са си добре за момента 8692 и 2692. Но все пак има какво да се поправи на 2692. Като стане 2672 да тръгва от Варна 15:20, като изместят Родопи в 15:00. Така Варна уикенд ще пристига точно в 22:00 в София.
Като са съсздадени да пътуват до морето и имат 1 и също име "уикенд" защо да не тръгват горе долу в 1 и същ час ? По-големия въпрос е: Сутринта или следобяд да пътуват за Варна и Бургас?Nikss написа:Абсолютно се съгласявам с теб, дано някоя от дървените глави наречени графисти да погледне и помисли дали е по-добре следобеден или сутрешен уикенд влак от София за Варна!?!desiro_94 написа:Nikss, много добре си го разработил, но според мен не е ли по-хубаво и 2-та уикенда да тръгват от София сутринта примерно: RБВ 8671 - 09:00 и RБВ 2671 - 8:40 за да има разстояние между него и международния. Иначе са си добре за момента 8692 и 2692. Но все пак има какво да се поправи на 2692. Като стане 2672 да тръгва от Варна 15:20, като изместят Родопи в 15:00. Така Варна уикенд ще пристига точно в 22:00 в София.![]()
![]()
![]()
В различни дни е различно - примерно в петък - задължително следобед, в събота сутрин, в понеделник сутринdesiro_94 написа:
Като са съсздадени да пътуват до морето и имат 1 и също име "уикенд" защо да не тръгват горе долу в 1 и същ час ? По-големия въпрос е: Сутринта или следобяд да пътуват за Варна и Бургас?
В ГО не биха пратили 63-ките на ПВ 1-во защото ги пазят и 2-ро защото имат достатъчно други серии вагони за ПВ.Maikal написа:Само си представям гледката как ICE - (БВЗР) се пуска на мястото на RB (regionalbahn) -( КПВ), за които се знае че се возят много хора без билети скитници, пияници, агитки. В следствие на това вагоните или мотрисите на регионалните влакове на места са я мръсни я с дъвки, но е рядкост понеже се поддържат хич да не е. Затова според мен не е никак правилно тези вагони да се движат по такива влакове. Като цяло това изпълнение само София може да стане според мен. В ГО никога според мен не биха сложили вагоните на "Янтра"-та на някой ПВ който обслужват те. И като цяло си мисля че БДЖ е оставено на самотек да крета пък до където стигне и никой от по-горните етажи не го е грижа какво е положението и кой влак от какви вагони се обслужва важното е като има журналисти за някое събитие да се покажа новото пък останалото вятър и мъгла.
Тези влакове вървят само в ПЕТЪК и НЕДЕЛЯ. Все пак се казват уикенд защото пътуват за уикенда. В петък заминават, а в неделя се връщат.07 написа:В различни дни е различно - примерно в петък - задължително следобед, в събота сутрин, в понеделник сутринdesiro_94 написа:
Като са съсздадени да пътуват до морето и имат 1 и също име "уикенд" защо да не тръгват горе долу в 1 и същ час ? По-големия въпрос е: Сутринта или следобяд да пътуват за Варна и Бургас?
Ааа моля ти се. По-добре си го запази на един диск и го сложи в рамка за спомен. След време ще има колекционерска стойност. Бива ли пък такава гавра!?!desiro_94 написа:Днес вагоните на Бургас уикенд бяха на БВЗР Янтра. По-късно ще пратя линк с клип на хубавата Янтра