За южния Weekend подкрепям твърдението си за Ст. Загора.
Администратор
Администратор
Обратна връзка:
И тогава каква е разликата с 2611 примерно? - можеше да се спира на Шумен ако не се спира ГО, на ГО можеше да има смисъл ако има връзка за Велико Търново и/или Русе (макр че тая работа може да се върши от Янтрата).. Още по щеше да има смисъл ако имаше готови вагони и влака не е скопен до 100........lok45111 написа:Тук не съм съгласен. 4 спирания не са проблем. Съответно за 1 мин. на М, 1 мин. на Пл, 3 мин на ГО за смяна бригади, 1 мин на Шн.bdz46 написа:Разбира се, че е малоумно. Влакът няма работа да спира на ГО, а на М още по-малко. За там си има нормални бързи влакове.
Модератор
БДЖ от край време се мъчат с трици маймуни да ловят... Калпави разписания, мръсни влакове и после защо нямало пътници.....todor plamenov написа:Просто поредния експеримент идващ да покаже предимствата на автобусите.След 15:00 ч на всеки час в посока Варна има автобус. Единствено "Биомед" не минава през Шумен. Щом БДЖ си мислят,че могат да прескачат град с почти 100 000 жители,ще се возим на автобусите.
Вчера бях на ГО и спиррането там наистина е безсмислено, качиха се 3-ма и никой на слезе. Във Дряновския вагон имаше точно 6 човека, а 63-ките бяха с отворени джамове. Дочух разговор на железничари: "много глупаво измислен този влак в петък да ходи до Варна празен, а Неделя да се връща пълен". Иначе на ГО влака пристигна с 3 минути аванс.
Обратна връзка:
Много ми е интересно оплюването на Варненския WeekEnd. Всеки казва как е най-добре за него и ако питаме тези от София няма смисъл влака да спира никъде до Варна
За Шумен посока Варна не виждам смисъл аз поне да спира защото те там постоянно си имат влакове които си циклят Ва-Ш, а и има безброй много нелегални таксита които возят на същата цена.
За влак ВТ-Го за връзка няма смисъл има маршрутки които обикалят през цяло ВТ и спират точно на ЖП гарата в ГО само за 1.20, а ако трябва с влак трябва да си вземеш автобус до гарата във ВТ 60 ст. и после билет до ГО, и цялото това пътешествие с автобуса е около час и половина
преди да е влака на ГО, а с маршрутки около максимум час я вземаш и си там на време.
Просто още не е дошъл сезона за моренце през WEEKEND-а
За Шумен посока Варна не виждам смисъл аз поне да спира защото те там постоянно си имат влакове които си циклят Ва-Ш, а и има безброй много нелегални таксита които возят на същата цена.
За влак ВТ-Го за връзка няма смисъл има маршрутки които обикалят през цяло ВТ и спират точно на ЖП гарата в ГО само за 1.20, а ако трябва с влак трябва да си вземеш автобус до гарата във ВТ 60 ст. и после билет до ГО, и цялото това пътешествие с автобуса е около час и половина
Просто още не е дошъл сезона за моренце през WEEKEND-а
Обратна връзка:
Ни най-малко съм си мислил аз специално, че спирайки на Шумен влакът ще поеме пътници от Шумен за Варна. Спирането на Шумен ще поеме пътници от София за Шумен.Maikal написа: За Шумен посока Варна не виждам смисъл аз поне да спира защото те там постоянно си имат влакове които си циклят Ва-Ш, а и има безброй много нелегални таксита които возят на същата цена.
Информация
Модератори