Мнение от Mashinista »

Как вървят нещата сега?
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Mashinista написа:Как вървят нещата сега?
Никак.

Мнение от Labros »

Предлагам да започнем обсъждането на приемлива за всички дата за организиране на среща за дискусия по наченатата задача.

Мнение от Mashinista »

Аз ще помоля да е след 25-и юни,заради предстоящите ми изпити!
Глобален модератор
Глобален модератор

Мнение от Tramway »

Дата за среща може да се определи след като стане ясно, че има какво да се обсъжда и решава, има набелязани конкретни въпроси, отговори, информация, предложения и т.н. Засега още не виждам смисъл от среща, защото даже и тук във форума не е започнала дискусия. Смятам, че среща може да се проведе не по-рано от септември. За да има материал за срещата трялва до тогава всеки, който иска да помага да се понапъне.
Парната машина няма проблеми с ТД, пантографи, прегряване и охлаждане.

Мнение от 43.309 »

Какво става? Нека да не забравяме инициативата за сайта.
Координатор УС
Обратна връзка:
Аватар
Координатор УС

Мнение от NiGhtPiSH »

Нека, който има път до депо ГО да отиде и да снима възстановяването на машината.
"Бирата е най-великото изобретение. Колелото също не е зле, но не върви с пържени картофки."
Акредитиран фотограф
Акредитиран фотограф

Мнение от 44.123 »

И аз тъкмо щях да питам какво става с този локомотив възстановява ли се найстина ако да успех с възстановяването чувал съм, че тези локомотиви серия 03 били за бързи влакове.

Мнение от Petko Ivanov »

44.123 написа:И аз тъкмо щях да питам какво става с този локомотив възстановява ли се найстина ако да успех с възстановяването чувал съм, че тези локомотиви серия 03 били за бързи влакове.
Серия 03 (общо 12 машини) са били основен локомотив за бързи и пътнически влакове в депо Горна Оряховица. Пътували са предимно по 2 ра линия от Горна до Плевен и Варна. За кратко един локомотив е бил и в депо Стара Загора, където са му свалени оригиналните димоповдигащи странични плоскости или на жаргон "крила".
Сигурен съм, че 03.12 след пускането си в работа ще привлече огромен брой туристи. Това трябваше да се направи преди много години..........
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

По 03-12 в Горна Оряховица се работи усилено за да се спази срока до есента. Ако не им мине черна котка пътя, Август месец ще има проби.
Акредитиран фотограф
Акредитиран фотограф

Мнение от 44.123 »

Това се казва работа евала стискам палци дано всичко да е наред добър локомотив се очартава.
Администратор
Администратор

Работата по 03-12 зацикля, ако не се вземат мерки от ръководството на депото, ремонта няма да стане в срок.
Координатор УС
Обратна връзка:
Аватар
Координатор УС

Мнение от NiGhtPiSH »

В какво се изразява зациклянето? И какво можем да направим ние?
"Бирата е най-великото изобретение. Колелото също не е зле, но не върви с пържени картофки."
Администратор
Администратор

NiGhtPiSH написа:В какво се изразява зациклянето? И какво можем да направим ние?
Зациклянето се изразява в тоталното нежелание на определен кръг хора да се работи по машината и съответно нежеланието пак на същите хора да накарат подчинените си да работят по нея. Освен това има и куп други организационни и логистични проблеми, които също са от компетенцията на висшестоящите люде на местна почва.

Тук Сдружението няма с какво да помогне, освен да уведоми на централно ниво за проблемите, за които е сигнализирано.

Мнение от b_alexandrov »

Мръдна ли нещо по 03.12 в последно време? На фона на добрите новини от 05.01 няма ли нещо като остър заразен ентусиазъм или влияние със спортно-състезателен елемент? :cry:
Публикувай отговор

Обратно към “ПАРНИ ЛОКОМОТИВИ И МОТРИСИ | Steam locomotives and railcars”

Информация