Глобален модератор
Дата за среща може да се определи след като стане ясно, че има какво да се обсъжда и решава, има набелязани конкретни въпроси, отговори, информация, предложения и т.н. Засега още не виждам смисъл от среща, защото даже и тук във форума не е започнала дискусия. Смятам, че среща може да се проведе не по-рано от септември. За да има материал за срещата трялва до тогава всеки, който иска да помага да се понапъне.
Парната машина няма проблеми с ТД, пантографи, прегряване и охлаждане.

Акредитиран фотограф
Серия 03 (общо 12 машини) са били основен локомотив за бързи и пътнически влакове в депо Горна Оряховица. Пътували са предимно по 2 ра линия от Горна до Плевен и Варна. За кратко един локомотив е бил и в депо Стара Загора, където са му свалени оригиналните димоповдигащи странични плоскости или на жаргон "крила".44.123 написа:И аз тъкмо щях да питам какво става с този локомотив възстановява ли се найстина ако да успех с възстановяването чувал съм, че тези локомотиви серия 03 били за бързи влакове.
Сигурен съм, че 03.12 след пускането си в работа ще привлече огромен брой туристи. Това трябваше да се направи преди много години..........
Последно промяна от Petko Ivanov на Съб Апр 24, 2010 8:59 pm, променено общо 1 път.

Администратор

Акредитиран фотограф

Администратор

Администратор
Зациклянето се изразява в тоталното нежелание на определен кръг хора да се работи по машината и съответно нежеланието пак на същите хора да накарат подчинените си да работят по нея. Освен това има и куп други организационни и логистични проблеми, които също са от компетенцията на висшестоящите люде на местна почва.NiGhtPiSH написа:В какво се изразява зациклянето? И какво можем да направим ние?
Тук Сдружението няма с какво да помогне, освен да уведоми на централно ниво за проблемите, за които е сигнализирано.

Информация
Модератори