Тук предлагам да се пише всичко относно сайта който ще се прави и последвалите действия около събирането на пари за машината.
Първото което ме интересува е че трябва да се съчини текста и после с малко помощ от мен и надявам се от колегата Nikola VS да го преведем на англииски.
Първото което ме интересува е че трябва да се съчини текста и после с малко помощ от мен и надявам се от колегата Nikola VS да го преведем на англииски.
Най-великата доблест не е в това никога да не паднеш, а да се изправиш всеки път, когато паднеш.

С англ. съм добре и без проблем ще преведа текста, обаче за немски търсете друг 

Глобален модератор
Аз лично смятам че сайта и изобщо информацията за инициативата трябва да се предостави на туроператорите които водят уристи у нас като през това време се открие и банкова сметка в която изявилите желание да внасят парите. Трябва да се намери и човек който да се занимава със счетоводството и с това колко пари са влезли и от кой и т.н.
Най-великата доблест не е в това никога да не паднеш, а да се изправиш всеки път, когато паднеш.

Глобален модератор
Ето че дискусията потръгна в добра насока!, За сайта предварително се радвам... да нека бъде преведен на колкото езика е възможно!. Мисля че се очертава задължителна форумна среща за набелязване както на стратегии така и на детайли. Приемам расъжденията на всеки но трябва да се пазим като дявол от тамян, за да не ни откраднат или изкривят,опорочат идеята!. А това у нас знаете става за минути!.
Предлагам дискусията да продължи в две насоки: Нека се приложат тук, няколко проекта за страница... и отпочне дискусия за уточняване на дата за среща.

В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603

Има възможност за съз даване на скрити раздели, но те не винаги са надеждни. Затова е добре да се обсъжда на серия от поредни срещи.

Глобален модератор
Съгласен съм. Само ще помоля да не предприемате солови необмислени акции защото всичко ще отиде по дяволите.Labros написа:Именно.Като гледам обаче обхвата на работата,която предстои да се свърши,минимум две срещи трябва да бъдат организирани.
Парната машина няма проблеми с ТД, пантографи, прегряване и охлаждане.
Информация
Модератори