Обратна връзка:
Локомотив 03.12

Мнение от 44-134 »

Тук предлагам да се пише всичко относно сайта който ще се прави и последвалите действия около събирането на пари за машината.
Първото което ме интересува е че трябва да се съчини текста и после с малко помощ от мен и надявам се от колегата Nikola VS да го преведем на англииски.
Най-великата доблест не е в това никога да не паднеш, а да се изправиш всеки път, когато паднеш.

Мнение от Labros »

Може и на немски,като знаем отношението на германците към възстановяването на парните локомотиви.
Обратна връзка:

Мнение от Nikola VS »

С англ. съм добре и без проблем ще преведа текста, обаче за немски търсете друг :lol:

Мнение от Mashinista »

За немски,мене :) !

Мнение от rexkos »

Предлагам да има превод и на руски. Аз съм насреща! :)

Мнение от Labros »

На колкото повече езици се преведе текста,толкова по-добре.Така по-голям кръг от хора ще могат да се запознаят с подетата кампания.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Нямате проблем,нека първо текста се намисли,пък после да се превежда.
Глобален модератор
Глобален модератор

Мнение от Tramway »

Текстът е по-подирна работа. Дайте да мислим върху стратегията на начинанието.
Парната машина няма проблеми с ТД, пантографи, прегряване и охлаждане.
Обратна връзка:

Мнение от 44-134 »

Аз лично смятам че сайта и изобщо информацията за инициативата трябва да се предостави на туроператорите които водят уристи у нас като през това време се открие и банкова сметка в която изявилите желание да внасят парите. Трябва да се намери и човек който да се занимава със счетоводството и с това колко пари са влезли и от кой и т.н.
Най-великата доблест не е в това никога да не паднеш, а да се изправиш всеки път, когато паднеш.
Глобален модератор
Глобален модератор
Ето че дискусията потръгна в добра насока!, За сайта предварително се радвам... да нека бъде преведен на колкото езика е възможно!. Мисля че се очертава задължителна форумна среща за набелязване както на стратегии така и на детайли. Приемам расъжденията на всеки но трябва да се пазим като дявол от тамян, за да не ни откраднат или изкривят,опорочат идеята!. А това у нас знаете става за минути!. :wink: Предлагам дискусията да продължи в две насоки: Нека се приложат тук, няколко проекта за страница... и отпочне дискусия за уточняване на дата за среща.
В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Счетоводството не стои на дневен ред.
Преди това на срещата трябва да се учреди сдружение с нестопанска цел което подлежи на определени регистрации.
Изобщо това си е сериозно начинание и небива да се подхожда несериозно към него.

Мнение от Labros »

Разбира се,че всеки разбира сериозността на начинанието.
Предлагам важните детайли да не се обсъждат много-много във форума,че много лоши очи могат да откраднат идеята или поне да правят многобройни опити за създаване на пречки.
Обратна връзка:

Мнение от Nikola VS »

Има възможност за съз даване на скрити раздели, но те не винаги са надеждни. Затова е добре да се обсъжда на серия от поредни срещи.

Мнение от Labros »

Именно.Като гледам обаче обхвата на работата,която предстои да се свърши,минимум две срещи трябва да бъдат организирани.
Глобален модератор
Глобален модератор

Мнение от Tramway »

Labros написа:Именно.Като гледам обаче обхвата на работата,която предстои да се свърши,минимум две срещи трябва да бъдат организирани.
Съгласен съм. Само ще помоля да не предприемате солови необмислени акции защото всичко ще отиде по дяволите.
Парната машина няма проблеми с ТД, пантографи, прегряване и охлаждане.
Публикувай отговор

Обратно към “ПАРНИ ЛОКОМОТИВИ И МОТРИСИ | Steam locomotives and railcars”

Информация