Аз съм на 24 г. и все още тръпна когато правя Кадъра! Снимката си е снимка и надали ще имаш шанс да я повториш.Vlakov написа:голяма е тръпката докато снимашидва хубав локомотив засилен ти се кефиш снимаш и изтръпваш после дали е станала хубава снимката като я видиш на PC то
и изобщо ако си фен ще ти е готено да обикаляш и да снимаш макар другите да те считат за луТт както мойте уж "приятели" правят с мен
И не само. Като цяло спотърството е доста неразбрано хоби и не разбирам защо има хора, които гледат на спотърите с насмешка. Да си ЖП спотър си има и тънкости, свързани главно с ракурса на заснемане на сцената, една и съща машина може да изглежда по няколко различни начина, стига фотографа да е малко творец.VESO написа:Особено когато става въпрос за пулт на някоя забравена 64-00-ка.lok45111 написа:....
Аз съм на 24 г. и все още тръпна когато правя Кадъра! Снимката си е снимка и надали ще имаш шанс да я повториш.
Nikss написа:Отделно понякога се налага да се ходи с километри до стигане на желаните място и позиция за перфектната снимка.![]()
Това лично съм го изпитал, тепърва още такива експедиции ще има, но да се изпролетее времето.