Обратна връзка:
:)

Мнение от Vlakov »

голяма е тръпката докато снимаш :) идва хубав локомотив засилен ти се кефиш снимаш и изтръпваш после дали е станала хубава снимката като я видиш на PC то :) и изобщо ако си фен ще ти е готено да обикаляш и да снимаш макар другите да те считат за луТт както мойте уж "приятели" правят с мен
серия 44 и 45 са номер 1
Администратор
Re: :)

Мнение от Mario Evstatiev »

Vlakov написа:голяма е тръпката докато снимаш :) идва хубав локомотив засилен ти се кефиш снимаш и изтръпваш после дали е станала хубава снимката като я видиш на PC то :) и изобщо ако си фен ще ти е готено да обикаляш и да снимаш макар другите да те считат за луТт както мойте уж "приятели" правят с мен
Аз съм на 24 г. и все още тръпна когато правя Кадъра! Снимката си е снимка и надали ще имаш шанс да я повториш.
64.19
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Не трябва да ти пука какво мислят околните за теб. Например мене всичките ми приятели ме знаят, но нищо не ми казват: нито че съм луд, нито ми се подиграват, не смеят защото после те ще си патят (не с бой, а с услуги).
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

lok45111 написа:....
Аз съм на 24 г. и все още тръпна когато правя Кадъра! Снимката си е снимка и надали ще имаш шанс да я повториш.
Особено когато става въпрос за пулт на някоя забравена 64-00-ка. :D
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

VESO написа:
lok45111 написа:....
Особено когато става въпрос за пулт на някоя забравена 64-00-ка. :D
И не само. Като цяло спотърството е доста неразбрано хоби и не разбирам защо има хора, които гледат на спотърите с насмешка. Да си ЖП спотър си има и тънкости, свързани главно с ракурса на заснемане на сцената, една и съща машина може да изглежда по няколко различни начина, стига фотографа да е малко творец.
64.19
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Отделно понякога се налага да се ходи с километри до стигане на желаните място и позиция за перфектната снимка. 8)
Това лично съм го изпитал, тепърва още такива експедиции ще има, но да се изпролетее времето. :arrow:

Мнение от lubo_katastrofata »

Nikss написа:Отделно понякога се налага да се ходи с километри до стигане на желаните място и позиция за перфектната снимка. 8)
Това лично съм го изпитал, тепърва още такива експедиции ще има, но да се изпролетее времето. :arrow:

Определено...абе заслужава си ходенето дори за 1 хубава снимка. В неделя ходих 6 км в едната посока и 6 км в другата (Драгичево-Владая), но направих хубави снимки :)
Изпитвам буфери! Без стенд :D
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Някои хора използват и велосипеди за придвижване ако разстоянията са по-големи от 3 км примерно. Моят обаче е вече на почти 6 г. и редовно е случайни ремонти. :D Но пък доста каране е отнесъл. :lol:
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

абе здраве да е, важното е да има тръпка, пък останалото си е божа работа!!!
Аватар
gzo
Аватар

Мнение от gzo »

Едва днес съвсем случайно взех, че попаднах на пост номер 2 в http://90minuti.info/bgrail/forum/viewt ... f=1&t=1377 писан от Весо на 30 юли 2006 и описващ разходката им от Бургас до Пловдив. Е точно тази разходка е повода заради който направих тази тема. Дори се видях и на една от снимките. Този дето виси на джама съм аз :lol:

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Да си поговорим за железници | Let's talk about railways”

Информация