Мнение от svd90 »

Не знам аз ли съм сляп,но днес изпращах човек на Дианата и в 44-ката и НЯМА контакти - нито под масите,нито отстрани ,нито над тях :lol: Хубаво погледнах няколко пъти и нищо не видях.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Странно , да не са ги демонтирали? :roll: Ясно си спомням , че на 18-ти април 2010 г. , когато бяхме с Марио в 44-ката на Дианата , видяхме контакт под една от масичките.Качихме се от Подуяне , на седалката стоеше едно момче и ни гледаше учудено как разглеждаме интериора.После си спомням , че дори повдигахме капачката на контакта.Това , за което се сещам , че нямаше контакт под всяка масичка , а само при определени.
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

Само септемврииските май имаха, може да сте уцелили дряновска!

Мнение от svd90 »

Сега като каза демонтирали си спомних нещо.
На една от масичките ,едната от 2-те масички в по -малката част на вагона(от двете части разделени със стъклото,като номера 81-88 ) има сложен стикер "Непушачи" залепен над няква издутина където си личи ,че има дупка :lol: Евентуално това може да е :roll: :roll: :roll:
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Ще се опитам в най - скоро време да проверя този случай.
Само септемврииските май имаха, може да сте уцелили дряновска!
Дряновска беше , тази снимка от 18-ти април съм я направил секунди преди да се качим във вагона.

Мнение от desiro_94 »

Вече нито 44-ките имат контакти, нито 63-ките. Специално огледах няколко 63-ки на БВЗР *Струма* и на всичките бяха махнати контактите зад последната седалка, като висяха кабелите. :arrow:
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

За 63-ките съм съгласен - нито един от контактите не работи , колкото и пъти да съм пробвал.За тези , които не знаят - самите контакти се намират зад последната единична седалка в двата края на вагона.
В септемврийските 44-ки контактите работят безупречно и няколко пъти съм си зареждал компютъра именно от тях.
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Днес на Дряново са забелязани 3 вагона серия 44 със сини врати. Снимки понеделник, като се прибера от Русе.

Мнение от plastikat »

Супер \:D/ А септемврийските таралясници къде са ?Пак се покриха някъде,все ми е на ума ,че са отново в Септември за поредния ремонт.
Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак :)

Мнение от Siso »

Вчера като се прибирах от Пловдив видях две 44-ки с оранжеви врати.Бяха в завода в Септември. :)

Мнение от plastikat »

Какво става с обещаните снимки на новите дряновски 44-ки :roll:
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

1-ви април мина. :) Вече сериозно имам съсед работещ във ВРЗ каза, че се бутало по малко, но докато БДЖ не дадат пари вагони няма да излизат дори и да има готови.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Тук виждате дряновска 44-ка в композицията на "спящата" на гара Ямбол "Диана" в нощта на 21-ви срещу 22-ри април.Композицията бе увеличена с още един вагон.

Мнение от plastikat »

Докъде ги докараха в Септември новите 44-ки и скоро да чакаме ли нови 44-ки.И малко ОФФ къде са 63-ките от Чайката и Дияната?
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

В Септември правеха 3 бр нови 44-ки, не знам до къде са. 63-ките от Чайка-та и Диана-та са спрени за ревизии.
64.19
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии | Discussions here”

Информация