Странно , да не са ги демонтирали?
Ясно си спомням , че на 18-ти април 2010 г. , когато бяхме с Марио в 44-ката на Дианата , видяхме контакт под една от масичките.Качихме се от Подуяне , на седалката стоеше едно момче и ни гледаше учудено как разглеждаме интериора.После си спомням , че дори повдигахме капачката на контакта.Това , за което се сещам , че нямаше контакт под всяка масичка , а само при определени.

Ще се опитам в най - скоро време да проверя този случай.
Дряновска беше , тази снимка от 18-ти април съм я направил секунди преди да се качим във вагона.Само септемврииските май имаха, може да сте уцелили дряновска!
За 63-ките съм съгласен - нито един от контактите не работи , колкото и пъти да съм пробвал.За тези , които не знаят - самите контакти се намират зад последната единична седалка в двата края на вагона.
В септемврийските 44-ки контактите работят безупречно и няколко пъти съм си зареждал компютъра именно от тях.
В септемврийските 44-ки контактите работят безупречно и няколко пъти съм си зареждал компютъра именно от тях.

Тук виждате дряновска 44-ка в композицията на "спящата" на гара Ямбол "Диана" в нощта на 21-ви срещу 22-ри април.Композицията бе увеличена с още един вагон.

Администратор
Информация
Модератори