Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Ако изобщо има някой там.
Не е трудно да се досетим кой ще сяда в бизнес класата - вече превозната бригада няма да заема първото купе , а някой сеща ли се представителите на "Транспортна полиция" къде ще седят? Естествено , че не в първата класа. 8)

Мнение от Vancho »

Съмнява ме. Повечето от тях са охранени и едрогабаритни типове и ще предпочетат при наличие на купеен вагон, да поспят в него :) Няма да е зле някой смесен вагон 43 серия да пригодят за бизнес класа :D А и нали се сещаш че ако е последен или първи ще трябва да обиколят цялата композиция, а това е сериозен разход на енергия
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

Аз пък смятам че фуражконосещите галоши или трябва да започнат да вършат някаква работа в ползва на железницата или да си ходят в къщи...
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Съгласявам се с Иво! Като се замислям, вагоните бизнес класа май ще ги лепват преди или след А вагона и естествено като е нещо по-ново, там ще се нахакат и фуражконосещите и превозната бригада. :P
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Мнение от WOLFMX »

Здравейте,интересно ми е тези вагони само втора класа ли имат?
Благодаря ви много! :)
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Само втора класа са , като излезлите от "Интерком" - Дряново се водят инвалидни - "Bhmpz", а тези от "ВРЗ 99" ("Bmpz")- само второкласни.
Личното ми мнение е , че трябваше да се дадат заявки и за пърокласни вагони , но явно така са решили "отговорните" люде. :D
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Отговорните люде след време ще пратят за рециклиране и първокласните 63. Няма вечно да са ограничени до 100 тия влаци бе мама му стара! :evil:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Мнение от WOLFMX »

Много благодаря! :)

Мнение от plastikat »

И до къде я докарахме с бизнес 44-те ?А и не само с тях ,нови няма ли да се пръкнат най-накрая от дряново или от септември ?

Мнение от plastikat »

Една седмица по-късно никакъв отговор .........Айде де разровете се малко или пък ми кажете къде аз да потърся информация .
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Каква информация , всичко е в застой и по старому - във "ВРЗ 99" има една 44-ка , която стои в халето , останалите се движат.Нова дряновска до този момент не е излязла.

Мнение от plastikat »

Ами аз виждам само 3 септемврийски 44-ки да се движат на уикенда и затова предположих че може би другите две се преправят на бизнес класи (ако въобще нещо ще им преправят де).А също така ми беше интересно дали скоро няма да пуснат нови 44-ки ,независимо дали септемврийски или дряновски, и дали се работи по тези вагони или работата по тях е замразена ?
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Със сигурност нови септемврийски няма да има - поръчката бе за 5 вагона и 5-те излязоха.В "Интерком" обаче при посещението с Марио и Saruman на 16-ти септември мин. година видяхме това.
Разгледай снимките и виж колко вагона би следвало да излязат - аз преброих поне 6 или 7.А в редовна екслоатация са само два.

Мнение от plastikat »

Нали поръчката уж беше за 40 вагона ,по 20 от двата завода :roll: А пък и за годината и 2 месеца си мислех че е редно да излязат поне още 2-3 вагона ,но явно Бдж не си плаща и работата се е разсъхнала :?

Мнение от 46 242 »

Работата по тези вагони е преустановена отдавна- вижда се от снимките на Весо.
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии | Discussions here”

Информация