Място за дискусии, свързани с вагоните. Може да обсъждате обвръзката на дадена композиция, наличието или отсъствието на даден вагон от състав на влак, промени в съставите и други.
Ако изобщо има някой там.
Не е трудно да се досетим кой ще сяда в бизнес класата - вече превозната бригада няма да заема първото купе , а някой сеща ли се представителите на "Транспортна полиция" къде ще седят? Естествено , че не в първата класа.
Съмнява ме. Повечето от тях са охранени и едрогабаритни типове и ще предпочетат при наличие на купеен вагон, да поспят в него Няма да е зле някой смесен вагон 43 серия да пригодят за бизнес класа А и нали се сещаш че ако е последен или първи ще трябва да обиколят цялата композиция, а това е сериозен разход на енергия
Съгласявам се с Иво! Като се замислям, вагоните бизнес класа май ще ги лепват преди или след А вагона и естествено като е нещо по-ново, там ще се нахакат и фуражконосещите и превозната бригада.
Само втора класа са , като излезлите от "Интерком" - Дряново се водят инвалидни - "Bhmpz", а тези от "ВРЗ 99" ("Bmpz")- само второкласни.
Личното ми мнение е , че трябваше да се дадат заявки и за пърокласни вагони , но явно така са решили "отговорните" люде.
Каква информация , всичко е в застой и по старому - във "ВРЗ 99" има една 44-ка , която стои в халето , останалите се движат.Нова дряновска до този момент не е излязла.
Ами аз виждам само 3 септемврийски 44-ки да се движат на уикенда и затова предположих че може би другите две се преправят на бизнес класи (ако въобще нещо ще им преправят де).А също така ми беше интересно дали скоро няма да пуснат нови 44-ки ,независимо дали септемврийски или дряновски, и дали се работи по тези вагони или работата по тях е замразена ?
Със сигурност нови септемврийски няма да има - поръчката бе за 5 вагона и 5-те излязоха.В "Интерком" обаче при посещението с Марио и Saruman на 16-ти септември мин. година видяхме това.
Разгледай снимките и виж колко вагона би следвало да излязат - аз преброих поне 6 или 7.А в редовна екслоатация са само два.
Нали поръчката уж беше за 40 вагона ,по 20 от двата завода А пък и за годината и 2 месеца си мислех че е редно да излязат поне още 2-3 вагона ,но явно Бдж не си плаща и работата се е разсъхнала