Не е трудно да се досетим кой ще сяда в бизнес класата - вече превозната бригада няма да заема първото купе , а някой сеща ли се представителите на "Транспортна полиция" къде ще седят? Естествено , че не в първата класа.
Съмнява ме. Повечето от тях са охранени и едрогабаритни типове и ще предпочетат при наличие на купеен вагон, да поспят в него
Няма да е зле някой смесен вагон 43 серия да пригодят за бизнес класа
А и нали се сещаш че ако е последен или първи ще трябва да обиколят цялата композиция, а това е сериозен разход на енергия
Ами аз виждам само 3 септемврийски 44-ки да се движат на уикенда и затова предположих че може би другите две се преправят на бизнес класи (ако въобще нещо ще им преправят де).А също така ми беше интересно дали скоро няма да пуснат нови 44-ки ,независимо дали септемврийски или дряновски, и дали се работи по тези вагони или работата по тях е замразена ?
Със сигурност нови септемврийски няма да има - поръчката бе за 5 вагона и 5-те излязоха.В "Интерком" обаче при посещението с Марио и Saruman на 16-ти септември мин. година видяхме това.
Разгледай снимките и виж колко вагона би следвало да излязат - аз преброих поне 6 или 7.А в редовна екслоатация са само два.
Разгледай снимките и виж колко вагона би следвало да излязат - аз преброих поне 6 или 7.А в редовна екслоатация са само два.
Информация
Модератори