До преди няколко години, дори повече, често сънувах влакове, но в последно време не сънувам.
Първо се сещам за един сън от моето детство. До колкото си спомням, не бях на повече от 4, 5 годинки. Сънувам как с майка ми, която ме държи за ръка, пресичаме някакъв индустриален коловоз в близост до нашата къща, която се намираше непосредствено до ЛВЗ - Русе и локомотивното и вагонно депо. Там има и други индустриални ЖП линии. Коловози да искаш!
Времето е мрачно и мъгливо. Пресичам линията с мама, като се оглеждаме вляво и вдясно дали не се задава някакъв влак. Прескачаме релсите и виждаме как вдясно по линията, на известно разстояние от нас е спрял един локомотив, който си спомням, че много ми приличаше на 55-а серия. Сякаш се чуваше и буботенето на двигателя. Изведнъж се чу някакъв призрачен глас, който по-скоро измуча или изръмжа нещо, отколкото да каже. На мен ми стана хем интересно, хем малко страшно, а майка ми каза да пазя тишина и продължихме да вървим. Това помня.
До преди няколко години, дори повече, често сънувах влакове, но в последно време не сънувам.
Върху две гуми или върху две талиги по две релси!
Във моя съм се опитвам да хвана нощен влак от Бургас,не знам за къде точно. Застанал съм на двоен железен път и ходя пеша до Бургас. Пътя е сигнализиран със светофори и от двете страни и е хълмист. Времето е слънчево и нося фотоапарата ми с мен,явно за да снимам влаковете.Чувам, че нещо идва зад мен и се обръщам. Забелязвам шкода и се приготвям да я снимам, но по едно време се отказвам. Локомотива се приближава до мен. В момента, в който се доближава на около метър-два от мен се превръща в патица. (серия 61) заглеждам се в пантогафа и контактната мрежа и забелязвам образуването на много голяма волтова дъга между лока и един от стълбовете. След това се събудих. Сънувах съня малко преди да се събудя тази сутрин. Според вас какво означава това ако е възможно да се определи? Благодаря ви! 
Глобален модератор
Информация
Модератори