1.Преди няколко дена сънувах как се намирам в междугарието Драгоман-Калотина. Природата там беше направо живописна. Една красота беше, ама просто неорисуема. Имаше и мнооого тунели. И изведнъж минава една вертушка от ТЕЦ Бобов дол за Сърбия начело с лок серия 45.
Пак преди няколко дена, сънувах как пътувам във влак, но по-точно бях на покрива на един от вагоните. Въпросното място беше Искърското дефиле. И изведнъж само на 2 метра от влака се появява МБВ 490 съставен от следните вагони: първият беше първокласен на Белия Кон, имаше 3 сръбски и 1 турски. Малко по-късно за известно време път 1 се отделя от път 2 и точно там влакът беше отклонен по път 1 (а двата влака бяха по път 2, защото посоката беше София). 490 се отклони и като почнах да разлеждам вагоните това не беше никакъв 490, а Белият Кон, съставен изцяло от чисто бели вагони. Чудех се къде ли се беше дянал 490. Докато пътувах, влакът изведнъж пропадна в една пропаст. Аз бях на покрива и въпреки това запазих хладнокръвие. И още докато падах се събудих.

Тази седмица 4 пъти сънувах влакове:
Нещо тази нощ много влакове сънувах.
1. Сънувах как карам ЕМВ серия 32 из улиците на ж.к. Надежда, само че на заден ход.
2.Сънувах как експресът "Amtrak" влиза в гара София. На входните стрелки на гарата имаше дълъг железопътен прелез, само че без бариера. Колите минаваха на 5-10 метра пред влака. Хората също. После отидох вече към самата гара на trainspotting и какво да видя - пероните се превърнаха в барове и дискотеки.
3. Сънувах и как се намирам в центъра на някакъв голям град, София ряпа да яде.

Изкачвам се по стълбите на някакъв бизнес център и чувам свирката на теснолинеен дизелов локомотив серия 77.
4.Прибирам се вкъщи и още в коридора виждам, че всичко от стаята ми е изнесено в коридора (леглото, телевизорът, компютърът, шкафовете и всичко останало). Влизам в стаята си и виждам, че на 44 075 и 44 080 се извършва капитален ремонт.