Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Определено има какво да се види.От репортажите дотук , само мога да съжалявам , че сте толкова далече. :D

Мнение от Railroader »

С най-голямо удоволствие. :)

В скоро време ще направя една фотосесия, както на някои работи, които евентуално съм пропуснал от товарна-изток, така и ще отида по колоза до товарна гара Русе-север, която си е действаща.
Върху две гуми или върху две талиги по две релси!

Мнение от gugu_134 »

Колко гари има в Русе? Централна, Товарна гара запад, товарна изток, север, речната гара, гарата от 1866, разпределителна. Има ли още? Винаги съм искал да разглеждам гарите и заводите, но нямам нито кола, нито с кого да отида.
няма

Мнение от RAILWAYSTATION »

компания винаги може да се намери. Не е задължително да имаш кола, може и с влака да се отиде. Съответният град, който искаш да разгледаш независимо дали е Русе или някъде на друго място ще вървиш пеш и като се измориш ще използваш градския транспорт- и без това не навсякъде спирането на кола е позволено и трудно се намира място за паркиране
НИКОГА НЕ ПРЕМИНАВАЙ НА ОХРАНЯЕМ ЖП-ПРЕЛЕЗ ПРИ СПУСНАТА БАРИЕРА!

Мнение от gugu_134 »

Последно като ходих пеша до Дунав мост и слязоха едни цигани от един автомобил с огромни ножове и тръгнаха към мен. Оттогава не смея да се приближа в района без автомобил.

Мнение от RAILWAYSTATION »

е ти пък кой ти е казал да ходиш по Дунав мост ще ходиш по гарите и центъра на града. В покрайнините не се ходи още по-малко че Дунав мост се води част от международен околовръстен път. И на мен ми се е случвало дори да се отдалечавам от дадено населено място- в Ловеч спирка Ловеч-юг е извън града, но поне имам по-голям късмет от теб. И дано в събота 21 май 2011 не ми се падне да пиша за циганите на изпита по етническите общности в България. Що така постъпват- нищо не си им направил, а искат да те колят. Сигурно са помислили, че имаш много пари.
НИКОГА НЕ ПРЕМИНАВАЙ НА ОХРАНЯЕМ ЖП-ПРЕЛЕЗ ПРИ СПУСНАТА БАРИЕРА!

Мнение от kgeorgiev »

gugu_134 написа:Колко гари има в Русе? Централна, Товарна гара запад, товарна изток, север, речната гара, гарата от 1866, разпределителна. Има ли още? Винаги съм искал да разглеждам гарите и заводите, но нямам нито кола, нито с кого да отида.
Ето ти един отговор от един русенец: Колко гари има в Русе?
:arrow: Централна
:arrow: Товарна запад
:arrow: Разпределителна
:arrow: Товарна
:arrow: Товарна - изток
:arrow: Товарна - север
Старата гара на Русе е днешния Музей на транспорта, а речна гара това е кея за пасажерските кораби които са пътували навремето. До края на 90 - имаше кораби на подводни криле - Метеор, които са пътували по реката.
Изображение
Ако си от провинцията и мразиш софиянците то ела в http://www.sofiawars.com/register/21305/.

Мнение от gugu_134 »

Хайде да се съберем една групичка в Русе и да направим опознавателна обиколка на съответните гари. Да направим снимков и филмов материал. Какво ще кажете русенци?
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Да, няма да е зле. :arrow:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Мнение от Vancho »

Трудна работа със снимковия материал на Русе разпределителна :lol: Те там пред камерата на НОВА едвам не ни поискаха лични карти и не ни разпитаха какво правим че седим до 03.12 след като са си тръгнали другите :lol: И на централна има вариант да има проблем, но там са все пекани и просто си вършат работата, докато другите се заяждат :twisted:
О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата

(Русе-Димитровград 4647) :D
Гарите в Русе.

Мнение от zorka »

gugu_134 пита : Колко гари има в Русе ? Oтговор :В най-добрите за железниците години- седем :arrow: Русе-Пътническа (Централна гара ), :arrow: Русе-Товарна , :arrow: Русе-Разпределителна , :arrow: Русе-Изток Разпределителна , :arrow: Русе-Запад , :arrow: Русе-Север , :arrow: Пост-12 със статут на гара.
! УТОЧНЕНИЕ !

Мнение от zorka »

:arrow: Kaто Русе-Изток Разпределителна не е правилно да се нарича товарна гара .
Това е в историята.

Мнение от zorka »

:arrow: Музея на транспорта(първата гара в България) не се брои . Някога "Речна гара" е била ж.п. гара "Пристанище" .

Мнение от kgeorgiev »

Не знам каква гара е било на речна гара щото няма следи от коловозно развитие, но има затворен прелез с една изтърбушена будка.
Изображение
Ако си от провинцията и мразиш софиянците то ела в http://www.sofiawars.com/register/21305/.
Като не знаеш , питай.

Мнение от zorka »

Tова е било преди повече от 50 години!
Публикувай отговор

Обратно към “Инфраструктура | Railway Infrastructure”

Информация