компания винаги може да се намери. Не е задължително да имаш кола, може и с влака да се отиде. Съответният град, който искаш да разгледаш независимо дали е Русе или някъде на друго място ще вървиш пеш и като се измориш ще използваш градския транспорт- и без това не навсякъде спирането на кола е позволено и трудно се намира място за паркиране
НИКОГА НЕ ПРЕМИНАВАЙ НА ОХРАНЯЕМ ЖП-ПРЕЛЕЗ ПРИ СПУСНАТА БАРИЕРА!

е ти пък кой ти е казал да ходиш по Дунав мост ще ходиш по гарите и центъра на града. В покрайнините не се ходи още по-малко че Дунав мост се води част от международен околовръстен път. И на мен ми се е случвало дори да се отдалечавам от дадено населено място- в Ловеч спирка Ловеч-юг е извън града, но поне имам по-голям късмет от теб. И дано в събота 21 май 2011 не ми се падне да пиша за циганите на изпита по етническите общности в България. Що така постъпват- нищо не си им направил, а искат да те колят. Сигурно са помислили, че имаш много пари.
НИКОГА НЕ ПРЕМИНАВАЙ НА ОХРАНЯЕМ ЖП-ПРЕЛЕЗ ПРИ СПУСНАТА БАРИЕРА!
Ето ти един отговор от един русенец: Колко гари има в Русе?gugu_134 написа:Колко гари има в Русе? Централна, Товарна гара запад, товарна изток, север, речната гара, гарата от 1866, разпределителна. Има ли още? Винаги съм искал да разглеждам гарите и заводите, но нямам нито кола, нито с кого да отида.

Старата гара на Русе е днешния Музей на транспорта, а речна гара това е кея за пасажерските кораби които са пътували навремето. До края на 90 - имаше кораби на подводни криле - Метеор, които са пътували по реката.

Трудна работа със снимковия материал на Русе разпределителна
Те там пред камерата на НОВА едвам не ни поискаха лични карти и не ни разпитаха какво правим че седим до 03.12 след като са си тръгнали другите
И на централна има вариант да има проблем, но там са все пекани и просто си вършат работата, докато другите се заяждат 

О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата
(Русе-Димитровград 4647)
(Русе-Димитровград 4647)

gugu_134 пита : Колко гари има в Русе ? Oтговор :В най-добрите за железниците години- седем
Русе-Пътническа (Централна гара ),
Русе-Товарна ,
Русе-Разпределителна ,
Русе-Изток Разпределителна ,
Русе-Запад ,
Русе-Север ,
Пост-12 със статут на гара.

Последно промяна от zorka на Вто Ное 22, 2011 8:46 am, променено общо 18 пъти.

Последно промяна от zorka на Чет Авг 04, 2011 9:49 am, променено общо 18 пъти.

Последно промяна от zorka на Сря Юли 06, 2011 8:04 pm, променено общо 9 пъти.
Не знам каква гара е било на речна гара щото няма следи от коловозно развитие, но има затворен прелез с една изтърбушена будка.

Tова е било преди повече от 50 години!
Последно промяна от zorka на Вто Юли 05, 2011 1:04 pm, променено общо 4 пъти.
Информация
Модератори