Мнение от mitio-tuca »

44.123 написа:А 32-ките кой са?
Аз виждам от 32-ра серия
32 118/119
,а другата 32-ка беше доста време в депо София така и не съм я виждал в движение.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

А някой ще ми каже ли коя е 33-00-ката?
disell написа:....локомотивът на ШЕНКЕР когото отвозват в студено състояние от Пирдоп или Разделна за Подуене , тука нещо ми прилича на приближаване към Казичане. :wink:
Напротив , влакът ме изненада безкрайно , тъй като се движеше по един участък , където най - малко го очаквах.Хайде да видим дали форумът ще познае кое е мястото на заснемането.JOKER - снимам товарачката от движещ се пътнически влак , а Марио да не взема становище , тъй като той беше първият , на който показах фотографията.

Мнение от EuroSprinter »

Зимница :?: :roll:

Мнение от mitio-tuca »

VESO написа:А някой ще ми каже ли коя е 33-00-ката?
disell написа:....локомотивът на ШЕНКЕР когото отвозват в студено състояние от Пирдоп или Разделна за Подуене , тука нещо ми прилича на приближаване към Казичане. :wink:
Напротив , влакът ме изненада безкрайно , тъй като се движеше по един участък , където най - малко го очаквах.Хайде да видим дали форумът ще познае кое е мястото на заснемането.JOKER - снимам товарачката от пътнически влак , а Марио да не взема становище , тъй като той беше първият , на който показах фотографията.
33 005/006
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

mitio-tuca написа: 33 005/006
Благодаря за отговора. Нямах време , иначе щях да отида и да снимам мотрисата по - отблизо.
EuroSprinter написа:Зимница :?: :roll:
[-X [-X [-X

Мнение от lubo_katastrofata »

Тази снимка на Веско е правена от драгомански влак и товарачката от нея излиза от Волуяк и отива към Разменна :roll:
Изпитвам буфери! Без стенд :D

Мнение от elektrovoz46 »

И аз видях онзи ден да се връща една изолирана 87-ца да се връща от Разменна,какво правят натам въобще имат ли те товари по тази линия?
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

И аз видях една миналия петък 9,07 около 20ч. през Радомирско посока София !

Мнение от elektrovoz46 »

stankos написа:И аз видях една миналия петък 9,07 около 20ч. през Радомирско посока София !
Ясно те БЖК-то какви влаци имат по 5та и 6та?
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

По- добре да се преместим в темата за БЖК , да не осираме албума на многоуважаемия от мен Весо !
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Точно , точно. Местете се там , аз да изразя възхищението си , че най - после някой позна конкретното местоположение на товарния влак от моята снимка. :D
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Времето към 4:00 часа на гара Самуил е приятно , краткият дъждец , ромолящ още от Велино е спрял , но все още се усеща хладният вятър.Клоните на дърветета наоколо се превиват под неговия напор , а бледата луна ту се скрива зад гъстия черен облак , ту се показва плахо.
На втори коловоз пристигна 9636 , теглен от 44068-5 и още в секундите след като влакът се установи , двама работници започнаха да разкачат електровоза.Минута по - късно той се изтегли в северната гърловина и шумът от заминаването му бавно заглъхна.На перона останаха няколко души от превозната бригада , които си допиваха сутрешното кафе , а сънени пътници от двата седящи exDB вагона се прозяваха , подали своите глави през отворените прозорци.Изведнъж тишината се наруши от силен шум , а от южната гърловина са подадоха светлини.Рък. движение излезе от стаичката си и подкани двамата работници , които участваха в разкачането на електровоза.Стоящите на перона служители се запътиха към спалния вагон за Силистра , който вече бе станал последен в композицията и в който имаше една прилична населеност от около 10-тината , решили се да пътуват към гарата , отдалечена на 611 км от София.Аз си прибрах шишето с мин. вода и се запътих към перона.
Светлините стават все по - близки , а шумът - все по - осезаем.Още минута и половина и 07053-2 дойде и зачака да го прикачат към състава.Вятърът взе да става все по - силен , а аз отидох отпред и направих още една фотография.Силният грохот на дизеловия локомотив почти заглуши шума от задаващия се 43550-3 , който излезе от депото и бе закачен на стоящата на 4-ти коловоз композиция на 90211.Както рядко се случва , съставът бе 3 второкласни 47-ци , но не конски , а купейни със синя тапицерия , доста чисти и спретнати отвътре , без всякакви драсканици отвън.Снимка на влака и една обща за двете композиции. Това бе последното фото на 9636 , преди да потегли в своя път към финалния участък от движението си.За разлика от предишни пъти , този път нямаше фургон и влакът замина , както бе дошъл от Каспичан - спална 80-ка от старите и две второкласни 45-ци.
Вятърът все повече се усилваше и след снимката , се качих в 90211 понеже едно , че стана доста хладно , а и тръгването на влака бе само след 4 минути.

Мнение от Vancho »

Не е чак толкова редовна гледка влаковете по девета да са с конски. Преди време бяха с по три 74 ки /особено тия за Каспичан/. В момента пак има една композиция от три коня, но и от три 74. Много по добре е по девета да се пускат, че тия ПВ са си с почти нулева населеност. Не същото може да се каже за горските ПВ. Поне там вече повечето композиции са 47, кон, 47. А и има една с първокласна 40 ка. Отделно и няколкото странни второкласни 40 ки, с които се движат и 9620/23. Но те са на ГОлямото депо и са в трагично състояние. Други интересни елементи са Плевенските 74 ки, които се срещат по БВ Русе Варна :D Интересно на 2654/2655 дали няма някой друг русенски или варненски :lol:
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Като минах наскоро по 9-та, 90101 от Смл замина с 3-те конски като във всеки имаше точно по 1 човек. :lol: :D В 90106 имаше повечко народ, но БВ "Приста" си е хубаво нещо, иначе щях да си посипвам главата с пепел доста време ако бях изчакал пътника.
Най-общо казано, т.нар. конски вагони за зимата са добре, можеш да легнеш, пък и вътре е топло. Хората, присъствали на форумната среща до Подкова на 01.05.2009 г. помнят, че като влязохме да си направим снимка нямаше никого, а беше доста топло и приятно, но за лято си е кошмар. Пролет и есен на къси разстояния се преживява, но си е жив мазохизъм от Сз до Р в тези подобия на вагони!
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Аватар
gzo
Аватар

Мнение от gzo »

VESO написа:Времето към 4:00 часа на гара Самуил е приятно , краткият дъждец , ромолящ още от Велино е спрял , но все още се усеща хладният вятър.Клоните на дърветета наоколо се превиват по неговия напор , а бледата луна ту се скрива зад гъстия черен облак , ту се показва плахо.
На втори коловоз пристигна................
Веско, този начин за представяне на снимките съчетани с лирични отклонения е много по приятен отколкотото голото нахвърляне на линкове към снимките. Добре ти се получава и аз лично с кеф ти чета очерците. Особено интерсни са ми нощните спотинги макар, че снимките нямат никакво качество заради липсата на светлина. Като си представя, че в същото време съм къртил в кревата, а ти си бил "на пост" а после споделяш миговете и се получават особено ценни фотоотчети. Продължавай в същия дух !
Публикувай отговор

Обратно към “Потребителски фотоалбуми | User photo albums”

Информация