Аз виждам от 32-ра серия44.123 написа:А 32-ките кой са?
32 118/119
,а другата 32-ка беше доста време в депо София така и не съм я виждал в движение.
Напротив , влакът ме изненада безкрайно , тъй като се движеше по един участък , където най - малко го очаквах.Хайде да видим дали форумът ще познае кое е мястото на заснемането.JOKER - снимам товарачката от движещ се пътнически влак , а Марио да не взема становище , тъй като той беше първият , на който показах фотографията.disell написа:....локомотивът на ШЕНКЕР когото отвозват в студено състояние от Пирдоп или Разделна за Подуене , тука нещо ми прилича на приближаване към Казичане.
Последно промяна от VESO на Вто Юни 29, 2010 4:53 pm, променено общо 1 път.
33 005/006VESO написа:А някой ще ми каже ли коя е 33-00-ката?
Напротив , влакът ме изненада безкрайно , тъй като се движеше по един участък , където най - малко го очаквах.Хайде да видим дали форумът ще познае кое е мястото на заснемането.JOKER - снимам товарачката от пътнически влак , а Марио да не взема становище , тъй като той беше първият , на който показах фотографията.disell написа:....локомотивът на ШЕНКЕР когото отвозват в студено състояние от Пирдоп или Разделна за Подуене , тука нещо ми прилича на приближаване към Казичане.
Последно промяна от VESO на Пет Дек 24, 2010 8:29 pm, променено общо 1 път.
Веско, този начин за представяне на снимките съчетани с лирични отклонения е много по приятен отколкотото голото нахвърляне на линкове към снимките. Добре ти се получава и аз лично с кеф ти чета очерците. Особено интерсни са ми нощните спотинги макар, че снимките нямат никакво качество заради липсата на светлина. Като си представя, че в същото време съм къртил в кревата, а ти си бил "на пост" а после споделяш миговете и се получават особено ценни фотоотчети. Продължавай в същия дух !VESO написа:Времето към 4:00 часа на гара Самуил е приятно , краткият дъждец , ромолящ още от Велино е спрял , но все още се усеща хладният вятър.Клоните на дърветета наоколо се превиват по неговия напор , а бледата луна ту се скрива зад гъстия черен облак , ту се показва плахо.
На втори коловоз пристигна................