Администратор
От къде го измислиха този влак в 00:30 в междугарието Дулово - Алфатар?Последният за деня влак 91104 тръгва от Ду в 21:56 (разминава 9637) , на Аф е в 22:27 , а първият 9636 е съответно на Дулово в 6:23 ( за разминаване с 91101) и в 6:53 на Алфатар.Nikss написа:Снежни преспи блокираха „Дезиро”
04/01/2008
Снощи, около 00:30 ч. дизелова мотриса „Дезиро”, пътуваща по маршрут от Самуил до Силистра засяда в преспите сняг в междугарието Дулово – Алфатар. В мотрисата са пътували 56 пътника. В 09:00 ч. сутринта пътниците са извозени от заседналият влак до пътя с БТР-и на Гражданска защита. На главният път ги е очаквал автобус, осигурен от „Български държавни железници” ЕАД, който да ги превози от Алфатар до Силистра.
От Русе е изпратен дизелов локомотив, който вече изтегли дизеловата мотриса и ще я придвижи до Дулово, след което мотрисата ще продължи да работи по обичайния си график.

Комунистическото мекере Олег Петков най-сетне си замина
Относно пушенето във влака: като пътувам и разговарям на случаен принцип с пътници, доста голяма част от тях са ми споделяли, че именно за това предпочитат да пътуват с влака- че може да се пуши.И ако това се забрани, празни вагони по някои влакове ще са често срещана картинка....

Относно пушенето във влака: като пътувам и разговарям на случаен принцип с пътници, доста голяма част от тях са ми споделяли, че именно за това предпочитат да пътуват с влака- че може да се пуши.И ако това се забрани, празни вагони по някои влакове ще са често срещана картинка....

Това за мен е висша форма на глупост.Доказа се, че пожарът не е тръгнал от цигара.Какви дивотии само измислят, че хората да ходят да пътуват с рейса.Щото там на ок. 2 часа има 10-15 мин. почивка и можеш да слезнеш от рейса, да изпушиш една цигара.А във влака няма как да слезнеш, освен ако няма голям престой.
Обратна връзка:
Ами то от Бургас до Пловдив ако си пушач ще ти се изчака чакалото докато стигнеш до там пък и май не всички минават през Пловдивrexkos написа:Ако говорим конкретно за влаковете София-Варна и София-Бургас - не виждам да има някакъв проблем с тютюнопушенето. На Горна и Пловдив всички влакове имат най-малко 5 минути престой - напълно достатъчно време да изпушиш една цигара.

П.С. Аз не съм пушач ама с един приятел онзи ден лафихме на тази тема и той пушач, че така ми сподели.