Сигурно щот му се молят като на поп да върви по нанагорното и да спира по нанадолнището.pepino1990 написа:А защо му викат "Поп Андреи"?

За сега се завдоволи с информацията във форума, иначе школи и центрове за обучение има.pepino1990 написа:Мерси за информацията.Само да поясня че сам гола пушка в ЖП транспорта и тепърва има да се уча.Много искам да подкарам някоя Skoda но идея си нямам как става
Дано някой ден стане и това.Пък ако трябва и до София ще отида за да я видя.Ако имам свободно време деNikss написа:Едва ли ще се появи тази възможност, но ако все пак лок някой ден тръгне и дойде до София с ПВ 20110 и се намери време може като помощна на товарачка да се впише, след това да се прибере до София на друг и да си обслужи МБВ 382 обратно към Горна.![]()
Е, да, ние с теб и да я пуснат няма как да я видим, ще трябва да ходим до Софияpepino1990 написа:Дано някой ден стане и това.Пък ако трябва и до София ще отида за да я видя.Ако имам свободно време деNikss написа:Едва ли ще се появи тази възможност, но ако все пак лок някой ден тръгне и дойде до София с ПВ 20110 и се намери време може като помощна на товарачка да се впише, след това да се прибере до София на друг и да си обслужи МБВ 382 обратно към Горна.![]()
.
Лошото за теб е че си много по далече от СофияБДЖ написа:Е, да, ние с теб и да я пуснат няма как да я видим, ще трябва да ходим до Софияpepino1990 написа:Дано някой ден стане и това.Пък ако трябва и до София ще отида за да я видя.Ако имам свободно време деNikss написа:Едва ли ще се появи тази възможност, но ако все пак лок някой ден тръгне и дойде до София с ПВ 20110 и се намери време може като помощна на товарачка да се впише, след това да се прибере до София на друг и да си обслужи МБВ 382 обратно към Горна.![]()
.
За жалост нямам вазможност да отида до ГО но ако някога тегли атракционен влак няма да го пропусна.Nikss написа:Ако толкова държите да го видите може да посетите депо ГО и да го заснемете... все пак лок е с много неясна съдба и не се знае дали изобщо ще тръгне...струва ми се обаче, че ако не тръгне ще бъде възстановен или като стационарен или като действащ музеен експонат, но ако е като стационарен ще стои като 42 072.9 пред ВТУ, но 308 ще си седи в депото или на гарата в ГО... знам ли, но ще символизира самото депо.
Най-хубаво е да се възстанови, но да се използва само да тегли атракционни влакове каквото ще правят и ламинатките дай Боже след някоя и друга година.