А не знам от къде за това Александър Цветков да помисли той го е обещал в интервю. Щял лично да поеме разходите.bdz46 написа:И от къде ще намериш толкова автобуси?RAILWAYSTATION написа:Прочетох че при такъв краен случай ще бъдат извозвани с автоДРуси..
НИКОГА НЕ ПРЕМИНАВАЙ НА ОХРАНЯЕМ ЖП-ПРЕЛЕЗ ПРИ СПУСНАТА БАРИЕРА!

Администратор
Защо да изгубят работниците и конкретно депо Подуене както беше визирал в едно твое предишно мнение ?Сега стачкуват всички ,следователно всички са в кюпа.Защо само софийското депо да го отнесе тогава ?Влакове са били спряни в цялата страна ,а не само в София.Според мен работниците са изгубли много и вече няма какво да губят и затова и се вдигат на протест.То не бяха забавяния на плащания ,не бяха ваучери ,не бяха дрехи ........не бяха лоши условия на труд ,намаляване на категориите за пенсиониране ,намаляване на броя на безплатните билети за семействата на железничарите и какво ли още не .На хората вече не им пука -няма какво да губят .Аз работя в един отрепан завод за кабели и вземам 100-200 лева повече от един майстор машинист ,и не се трепя по разбитите линии и не работя на ненормирано работно време и по национални празници,образованието ми е средно.И какво излиза -работи и си мълчи ,пък ко ще и за 200 лева с 6 месеца забавяне.Извинете ме за острия тон но това е начина-кучето скача според тоягата 

Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак 

И сега да чуя кой спомена, че нямало да има стачка, а?
На хората многогодишното търпение и чакане за по-добри дни се изчерпа и моментът на ескалация настъпи!
Що се отнася до дългите рамена, да не мислиш, че в ГОрна са цъфнали и вързали с машините? И при тях се закучва сериозно (не, че в Сф е много добре, но и в ГО не е както преди 2 години да речем). А за персоналът да не говорим - сега няма недостиг на кадри, но до кога?

Престани да спамиш, уточни се, че машината не се е повредила, а са махали повреден вагон. Вагоните мислиш, че не са подвижен състав ли? Те са нетягов ПС. Обвръзката за 44202 се е спазила както трябва - 2611/2654/ПОЧИВА/2655.RAILWAYSTATION написа:днес както беше планирано БВ 2655 Плевен-Варна престоя тук час заради стачката-по разписание пристига в 10:03 заминава в 10:05. В намален състав от 3 вагона, въпреки че много хора се прехвърлиха на автобуси и таксита, поне 1 вагон остана пълен. Любопитно ми е само как машината с която беше влака 44202.0 го е докарала до тук, след като вчера "Златните" БВЗР 2611 бяха с нея и закъсняха. Като причина за закъснението беше посочено повреда на подвижен състав. Ако се е повредил локомотива много бързо са го оправили. Сега остава дали ще има някакъв резултат от стачката или от утре почва безсрочна целодневна от 8 до 16 часа. Ако се стигне до там и от нея да няма резултат може да спрат всички влакове-дори и нощните. Иначе днес имаше много камери и плакати на КНСБ, интервюта...
Разцепническо племе, но тоя път нещата са доста сериозни.lok45111 написа:Днес преговорите продължават, дано се постигне договореност и ефективните стачни действия да не бъдат предприети. Пак повтарям - тази стачка ще е пагубна за самата железница и служителите в нея, защото всеки работещ знае, че за да си получи заплатата, трябва да има приход, а когато такъв няма, пари за заплати откъде?
Отделно от това, всички знаем, че българите сме разцепническо племе - едни ще стачкуват, други ще тръгнат напук и така ще излезе, че стачкуващите са саботьори и пак зле - може да последват уволнения като през 98-ма година.
Друго не по-малко важно нещо, касааещо главно депата - особено софийското. Ако спрем, ще ни вземат дългите рамена и пак загиваме.
Що се отнася до дългите рамена, да не мислиш, че в ГОрна са цъфнали и вързали с машините? И при тях се закучва сериозно (не, че в Сф е много добре, но и в ГО не е както преди 2 години да речем). А за персоналът да не говорим - сега няма недостиг на кадри, но до кога?
В такъв случай ми е интересно коя ли държава ни е пробутала червените колооси с редуктори за 130 км/ч?n0_aLoNe написа:Завода производител ни е отрязал.

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Стига да искаш и сам може да си изтриеш постовете, въпреки че ако питаш мен не виждам нищо нередно в тях:)WOLFMX написа:Извинявам се за поведението си. Моля модераторите или администратора да изтрият постовете ми от тази тема, благодаря.
НИКОГА НЕ ПРЕМИНАВАЙ НА ОХРАНЯЕМ ЖП-ПРЕЛЕЗ ПРИ СПУСНАТА БАРИЕРА!
БДЖ НАД ВСИЧКО!

Администратор
Информация
Модератори