Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Въпросът беше риторичен. Аз отговора го знам.
няма

Мнение от RAILWAYSTATION »

bdz46 написа:
RAILWAYSTATION написа:Прочетох че при такъв краен случай ще бъдат извозвани с автоДРуси. :).
И от къде ще намериш толкова автобуси?
А не знам от къде за това Александър Цветков да помисли той го е обещал в интервю. Щял лично да поеме разходите.
НИКОГА НЕ ПРЕМИНАВАЙ НА ОХРАНЯЕМ ЖП-ПРЕЛЕЗ ПРИ СПУСНАТА БАРИЕРА!
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Той много неща обещава.

Мнение от plastikat »

Сега по БНТ казаха ,че преговорите са стигнали до кривата круша и утре е твърде възможно да има ефективни стачни действия.
Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак :)
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Искрено се надявах, страните да се споразумеят :( Не съм стачкоизменник или обслужващ ръководството, но от тази стачка ще загубят предимно работниците - дано синдикатите поумнеят и се стигне до споразумение :!:

Мнение от plastikat »

Защо да изгубят работниците и конкретно депо Подуене както беше визирал в едно твое предишно мнение ?Сега стачкуват всички ,следователно всички са в кюпа.Защо само софийското депо да го отнесе тогава ?Влакове са били спряни в цялата страна ,а не само в София.Според мен работниците са изгубли много и вече няма какво да губят и затова и се вдигат на протест.То не бяха забавяния на плащания ,не бяха ваучери ,не бяха дрехи ........не бяха лоши условия на труд ,намаляване на категориите за пенсиониране ,намаляване на броя на безплатните билети за семействата на железничарите и какво ли още не .На хората вече не им пука -няма какво да губят .Аз работя в един отрепан завод за кабели и вземам 100-200 лева повече от един майстор машинист ,и не се трепя по разбитите линии и не работя на ненормирано работно време и по национални празници,образованието ми е средно.И какво излиза -работи и си мълчи ,пък ко ще и за 200 лева с 6 месеца забавяне.Извинете ме за острия тон но това е начина-кучето скача според тоягата :wink:
Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак :)
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

И сега да чуя кой спомена, че нямало да има стачка, а? :twisted: На хората многогодишното търпение и чакане за по-добри дни се изчерпа и моментът на ескалация настъпи!
RAILWAYSTATION написа:днес както беше планирано БВ 2655 Плевен-Варна престоя тук час заради стачката-по разписание пристига в 10:03 заминава в 10:05. В намален състав от 3 вагона, въпреки че много хора се прехвърлиха на автобуси и таксита, поне 1 вагон остана пълен. Любопитно ми е само как машината с която беше влака 44202.0 го е докарала до тук, след като вчера "Златните" БВЗР 2611 бяха с нея и закъсняха. Като причина за закъснението беше посочено повреда на подвижен състав. Ако се е повредил локомотива много бързо са го оправили. Сега остава дали ще има някакъв резултат от стачката или от утре почва безсрочна целодневна от 8 до 16 часа. Ако се стигне до там и от нея да няма резултат може да спрат всички влакове-дори и нощните. Иначе днес имаше много камери и плакати на КНСБ, интервюта...
Престани да спамиш, уточни се, че машината не се е повредила, а са махали повреден вагон. Вагоните мислиш, че не са подвижен състав ли? Те са нетягов ПС. Обвръзката за 44202 се е спазила както трябва - 2611/2654/ПОЧИВА/2655.
lok45111 написа:Днес преговорите продължават, дано се постигне договореност и ефективните стачни действия да не бъдат предприети. Пак повтарям - тази стачка ще е пагубна за самата железница и служителите в нея, защото всеки работещ знае, че за да си получи заплатата, трябва да има приход, а когато такъв няма, пари за заплати откъде?

Отделно от това, всички знаем, че българите сме разцепническо племе - едни ще стачкуват, други ще тръгнат напук и така ще излезе, че стачкуващите са саботьори и пак зле - може да последват уволнения като през 98-ма година.

Друго не по-малко важно нещо, касааещо главно депата - особено софийското. Ако спрем, ще ни вземат дългите рамена и пак загиваме.
Разцепническо племе, но тоя път нещата са доста сериозни.
Що се отнася до дългите рамена, да не мислиш, че в ГОрна са цъфнали и вързали с машините? И при тях се закучва сериозно (не, че в Сф е много добре, но и в ГО не е както преди 2 години да речем). А за персоналът да не говорим - сега няма недостиг на кадри, но до кога?
n0_aLoNe написа:Завода производител ни е отрязал.
В такъв случай ми е интересно коя ли държава ни е пробутала червените колооси с редуктори за 130 км/ч? :roll:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Мнение от WOLFMX »

Извинявам се за поведението си. Моля модераторите или администратора да изтрият постовете ми от тази тема, благодаря.
няма

Мнение от RAILWAYSTATION »

WOLFMX написа:Извинявам се за поведението си. Моля модераторите или администратора да изтрият постовете ми от тази тема, благодаря.
Стига да искаш и сам може да си изтриеш постовете, въпреки че ако питаш мен не виждам нищо нередно в тях:)
НИКОГА НЕ ПРЕМИНАВАЙ НА ОХРАНЯЕМ ЖП-ПРЕЛЕЗ ПРИ СПУСНАТА БАРИЕРА!
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Може само да ги променя (опция Изображение), като в новото мнение пише каквото си поиска , дори и една точка или емотиконка , за да се отчете нещо.Потребител , който не е администратор или модератор на съответния раздел може да трие мнението си (опция Изображение), само ако е последно и след него няма писано нищо.

Мнение от Bdz_fan_site »

Добри новини,стачка няма да има,има споразумение,което значи,че от днес 11.03.11г. влаковете ще , обслужват от началната до крайната си дестинация.
БДЖ НАД ВСИЧКО!
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Мнение от Bdz_fan_site »

Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Е добре де, подписано е за НК "ЖИ", а БДЖ? Майната им на тях, нали? :evil:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

И в двете компании има споразумение... Слава Богу!
Публикувай отговор

Обратно към “Новини и статиии | News and Articles”

Информация