Да ама ако не се предприеме екстрено задържане и не се спре влака на време няма как да бъдат хванати, набити и предадени на техните.
Последно промяна от Nikss на Пон Апр 25, 2011 11:15 am, променено общо 1 път.

Да ама тогава може да се пренасочат към стрелеца, а не към стъклата. И тогава той да пострада.
Последно промяна от Nikss на Пон Апр 25, 2011 11:14 am, променено общо 1 път.

За съжаление проблемът по - скоро е в родителите. В смисъл такъв, че навремето пердахът в подобни случаи не беше от чичко милиционер, а от татко. А сегашните майки и татковци първо от криворазбрано "защитаване на семейството" и второ от възпитаване към агресивност и егоизъм, считайки, че сега това е единствения начин за оцеляване, намират подобни действия на синковците си за естествени и нормални.

Селска работа.
Последно промяна от Nikss на Пон Апр 25, 2011 11:14 am, променено общо 1 път.

Днес беше предотвратен опит за замерване на влакове с камъни на гара Червен бряг. Четирима невръстни хлапаци по на 10-11 години ходеха по отклонението за Златна панега и замераха табелата за намаление 25 км/ч на влизане в гарата с камъни. Аз понеже бях наблизо тъй като бях планирал да заснема БВ2611 и ПВ20132 си взех телефона и се обадих на полицията. След 1-2 мин полицията пристигна и отведе хлапаците в управлението. След това те бяха предадени на родителите им с предупреждение за глоба при повторно престъпление. Ако не се бях обадил, сигурно и двата влака щяха да пострадат, освен табелата.
Последно промяна от Nikss на Пон Апр 25, 2011 11:16 am, променено общо 1 път.
Това е една много разумна постъпка, между другото по бих ти се зачидул ако беше опитал саморазправа с тях. Това най - често е глупаво, а в някои случай може и да е напълно вредно за здравето 

Те не посмяха да ме замерат с камъни. Понацелиха табелата докато аз се обадих на полицията, а полицаите се промъкнаха лекичко преди да минат влаковете и ги хванаха в крачка. А мен ме знаят, че ако почнат да ме замерат ще ги спукам... аз не, че не ги предупредих, че полицаите ще са в района и ако видят, че ме замерат ще ми помогнат и после аз ша ги замерам.
Последно промяна от Nikss на Пон Апр 25, 2011 11:17 am, променено общо 1 път.
Можеш да изкараш селяка от селото, но селското от селяка НИКОГА!!!pavel написа:За съжаление проблемът по - скоро е в родителите. В смисъл такъв, че навремето пердахът в подобни случаи не беше от чичко милиционер, а от татко. А сегашните майки и татковци първо от криворазбрано "защитаване на семейството" и второ от възпитаване към агресивност и егоизъм, считайки, че сега това е единствения начин за оцеляване, намират подобни действия на синковците си за естествени и нормални.
Информация
Модератори