Мнение от Mashinista »

На тея дето замерят само един хубав БОЙ ще ги оправи,ама такъв дето да го запомнят!!! :evil:
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Да ама ако не се предприеме екстрено задържане и не се спре влака на време няма как да бъдат хванати, набити и предадени на техните.

Мнение от Mashinista »

На покрива на мотрисата трябва да се направи едно куполче,в което да седи един стрелец с яка прашка или друго по-безопасно оръжие и да ги пуца тези дето посмеят да замерят :lol: !
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Да ама тогава може да се пренасочат към стрелеца, а не към стъклата. И тогава той да пострада.

Мнение от Mashinista »

Казах "куполче",което се върти като при самолетите през Втората световна война т.е. стрелеца ще е обграден от стъкло 'Лексан"(бронирано стъкло,което не се чупи)и ще има дупка,през която да стреля! :wink:
Обратна връзка:

Мнение от pavel »

За съжаление проблемът по - скоро е в родителите. В смисъл такъв, че навремето пердахът в подобни случаи не беше от чичко милиционер, а от татко. А сегашните майки и татковци първо от криворазбрано "защитаване на семейството" и второ от възпитаване към агресивност и егоизъм, считайки, че сега това е единствения начин за оцеляване, намират подобни действия на синковците си за естествени и нормални.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Селска работа.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Днес беше предотвратен опит за замерване на влакове с камъни на гара Червен бряг. Четирима невръстни хлапаци по на 10-11 години ходеха по отклонението за Златна панега и замераха табелата за намаление 25 км/ч на влизане в гарата с камъни. Аз понеже бях наблизо тъй като бях планирал да заснема БВ2611 и ПВ20132 си взех телефона и се обадих на полицията. След 1-2 мин полицията пристигна и отведе хлапаците в управлението. След това те бяха предадени на родителите им с предупреждение за глоба при повторно престъпление. Ако не се бях обадил, сигурно и двата влака щяха да пострадат, освен табелата.
Обратна връзка:

Мнение от Nikola VS »

Това е една много разумна постъпка, между другото по бих ти се зачидул ако беше опитал саморазправа с тях. Това най - често е глупаво, а в някои случай може и да е напълно вредно за здравето :lol:

Мнение от Labros »

Наместо по влака,могат да започнат тебе да целят с приготвените камъни :wink: Инак БРАВО за своевременните ти действия :idea:
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Те не посмяха да ме замерат с камъни. Понацелиха табелата докато аз се обадих на полицията, а полицаите се промъкнаха лекичко преди да минат влаковете и ги хванаха в крачка. А мен ме знаят, че ако почнат да ме замерат ще ги спукам... аз не, че не ги предупредих, че полицаите ще са в района и ако видят, че ме замерат ще ми помогнат и после аз ша ги замерам.
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

pavel написа:За съжаление проблемът по - скоро е в родителите. В смисъл такъв, че навремето пердахът в подобни случаи не беше от чичко милиционер, а от татко. А сегашните майки и татковци първо от криворазбрано "защитаване на семейството" и второ от възпитаване към агресивност и егоизъм, считайки, че сега това е единствения начин за оцеляване, намират подобни действия на синковците си за естествени и нормални.
Можеш да изкараш селяка от селото, но селското от селяка НИКОГА!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Да си поговорим за железници | Let's talk about railways”

Информация