С пълен комплект MESA2002 за въпросната къбина на стойност 15 000 ?KRAKOMOBILA написа:33 006 бе унищожена почти напълно за 1 ден.

В кабината на 33-005 все още се търкаля пулт от MESA2002 за 3000?. Не знам блоковете дали са там, но пулта го видях през прозореца на кабината с орязани кабели.
Началниците толкова са бързали с рязането че са подали за скрап ЕМВ с комплект радиостанции са обща стойност 30 000 ?.
Уведомен е началник смяна.

«Charioteer» & «Fleetwood» - 1948 г. - 133 bombs
«Dropshot» & «Trojan» - 1949г. - 150 bombs

Администратор
И като го уведоми този началник-смяна, той веднага е припнал да демонтира оборудването, което предполага се, че е претърпяло вандалски набези, а блоковете сигурно отдавна ги няма?
В БДЖ всичко се прави на опаки. Още повече, че знам за поне няколко станции "МЕСА-2002", които висят в бившата ССТ, където им се правиха ремонтите по едно време.
В БДЖ всичко се прави на опаки. Още повече, че знам за поне няколко станции "МЕСА-2002", които висят в бившата ССТ, където им се правиха ремонтите по едно време.
64.19

Каза, че вторник ще уведоми висшето началство. Месата на 33-006 вероятно е някъде в купчините отломки или директно е изгорена от оксижена или натоварена на камьона със скрап. Ако немците от Kölleda видят това биха изпаднали в ужас. Това екстренно рязане много намирисва. Такова бързане за рязане е МНОГО съмнително. Едно време по 10 пъти обмисляха, преценяваха кое да се бракува. Сега дори се подават полупълни с оборудване ТПС.Mario Evstatiev написа:И като го уведоми този началник-смяна, той веднага е припнал да демонтира оборудването, което предполага се, че е претърпяло вандалски набези, а блоковете сигурно отдавна ги няма?
В БДЖ всичко се прави на опаки.
То и няма къде да се ползва - няма ТПС. Месите на 46-2хх са по-нов тип от 2002 и не стават.Mario Evstatiev написа:Още повече, че знам за поне няколко станции "МЕСА-2002", които висят в бившата ССТ, където им се правиха ремонтите по едно време.

«Charioteer» & «Fleetwood» - 1948 г. - 133 bombs
«Dropshot» & «Trojan» - 1949г. - 150 bombs

Администратор
Информация
Модератори