Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

много хубав и интересен материал, мисля че ще е редно да се пише и в вестника
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Хехе, във вестника няма какво да прави самото интервю :) Може да "му го върна" на Андрей като и аз му взема едно за нашето издание.
64.19
Администратор
Администратор

ОТ ДНЕС "ЖЕЛЕЗОПЪТЕН ВЕСТНИК" ПОЛУЧИ ISSN НОМЕР

Днес, националната агенция за ISSN при НБ "Св. Св. Кирил и Методий" официално вписа "ЖЕЛЕЗОПЪТЕН ВЕСТНИК" като българско периодично издание и му даде ISSN международен номер 1314-5495. Още същия ден, главният редактор на изданието съгласно Закона за задължителното депозиране на екземпляри от печатни и други издания(ДВ, бр. 108 от 29.12.2000 г.), представи в служба "Депозит" при Националната библиотека 12 екземпляра от текущия брой.
64.19

Мнение от plastikat »

Днес 12.03.2012 Аз Иван Ангелов във видимо трезво и психично здраво състояние реших да подам оставката си и да спра да изпълнявам длъжността "областен кореспондент за град Бургас на Железопътен Вестник".Причините за оставката ми са многобройни.Няма смисъл да се занимавам и да пиша статии за медия която не си цени кореспондентите и труда им.Няма смисъл да пиша във седмичник ,който не е излизал от 20 дни.Няма смисъл да отделям времето си и труда си за медия ,която главният и редактор е абдикирал от нея и не полага ни най-малки сили за съществуването и.Справка - вижте колко публикации има от мое име и колко са коментирани и харесвани ,вижте и публикациите на "главният ни редактор".За това Аз бях до тук.Оставам просто един любител на железницата.Довиждане..................
Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак :)

Мнение от driver »

много жалко за медията надявам се тази независима медия да започе да действа по активно защото е единственната независима . Ако естанала зависима много жалко значи някой се страхува от нея . А този някой който се стахува от тази малка медия значи е много слаб .Моля медията да съществува в електронен вариант.
Администратор
Администратор

Медията си я има. Явно някои хора не разбраха, че с IT спеца на сдружението си бихме главите сума време за да се оправят проблемите, възникнали в компютъра на редакцията, които се оказаха и хардуерни. Слава Богу, от 10 часа днес, всичко официално работи като хората и текущия брой е качен вече в сайта!

Да се надяваме да няма подобни бъгове, а критиците като не помагат - да не пречят!
64.19

Мнение от driver »

съжалявам ако съм обидил някой незнаех за проблема .повече няма да критикувам.
Публикувай отговор

Обратно към “"ЖЕЛЕЗОПЪТЕН ВЕСТНИК"”

Информация