Последни снимки

«Charioteer» & «Fleetwood» - 1948 г. - 133 bombs
«Dropshot» & «Trojan» - 1949г. - 150 bombs

Май остатъка е от 18 - катам ДМВ сер 18, която дълги години е стояла на коловозите. Язък за труда на Марио.vkakachev написа:Гледам, че има останки и от 46 серия ако не греша

Остатъците са от 18 011. Надяван се джамеците да се ползват за някое ЕМВ.
В памет на 33.001+33.002 слагам две нейни снимки в работа, направени през далечната 1999 г на спирка Челопеч. Както се вижда, тогава все още съществуваха коловозите от бившата гара Челопеч. След това бяха демонтирани, а в близко време отново ще има коловоз до естакадата на рудника за директно товарене на концентрата.

Серия 33 набързо се изпарява. В момента в депо София останаха за нарязване 33 201/33 009/ 33 209/ 33 001. До месец вероятно ще са нарязани. С това от 6 в серията остават два комплекта като единия също е под въпрос - 33 005/006 и движещата се 33 007/008.
Мисля, че е редно тези два комплекта да бъдат запазени като музейни - като единия задължително трябва да бъде възстановен в старата синя ливрея, а другия в червената.
Мисля, че е редно тези два комплекта да бъдат запазени като музейни - като единия задължително трябва да бъде възстановен в старата синя ливрея, а другия в червената.

Съгласен съм и смятам, че изправянето на 007/8 на крака не трябваше да е с цел обслужване на КПВ при положение, че части и нормален ремонт в последните 12 години са рядкост, и то голяма, ама не всеки смята като нас.KRAKOMOBILA написа: Мисля, че е редно тези два комплекта да бъдат запазени като музейни - като единия задължително трябва да бъде възстановен в старата синя ливрея, а другия в червената.

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Не вярвам, че го казвате.
Серия 32 не подлежи на нищо повече от нарязване. Не се излагайте. Какво опазване, какви 5 лева. Серия 32 нищо не може да ги направи безопасни, дори и ЛВЗ. То пък взе че спря и сега хептен нищо не може да ги обезопаси.
Оперативния кабелаж на някои 32-ки се рони като хляб и кабели могат да се заголват с пръсти.

Оперативния кабелаж на някои 32-ки се рони като хляб и кабели могат да се заголват с пръсти.

«Charioteer» & «Fleetwood» - 1948 г. - 133 bombs
«Dropshot» & «Trojan» - 1949г. - 150 bombs

Информация
Модератори