Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

mitkodiablo написа:...
veso има ли значение от коя доставка важно е че има най-сетне!
Ти май не разбра , някъде да съм споменал дали доставката има или няма значение? Такова нещо нито съм писал , нито съм мислил.Просто изказах своето удивление от 2 неща - Чайката вози бистро и то не какво да е , а от втората доставка и (много се учудих) как никой досега не е пуснал никакви впечатления от това как вози , дали има интернет , дали кухнята работи (нека напомня , че при тази доставка е обособен кухненски бокс със съответното обзавеждане), нито е пътувал с него , нито заснел.Никой никъде нищо не е споменал.Явно пак чакате мен да го направя.Но най - важното е , че този влак доживя своето бистро , а аз обещавам при първо пътуване с него , да споделя впечатления.И това ще стане в най - скоро време.

В реда на логиката обаче , лично според мен значение какво да е бистрото има и то голямо , защото точно на този влак трябваше да е ARkimbz , а за "ARmz"-тата бяха отредени единствено и само за "Сл.бряг" и "Зл.пясъци".Какво пречи с първия да си сменят бистрата? Или с Уикенда? Чайката за мен е един неудобен влак , тъй като ако искам да придобия впечатления само за един участък , ще си загубя цял ден в пътуване.Но , както по - горе казах и това ще стане.

Мнение от mitkodiablo »

какво стана къде изчезна бистрото от 3620/3?
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

и какво стана с бистрото на 7620/7625 :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии | Discussions here”

Информация