Обратна връзка:

Мнение от dido73 »

Здравейте!
Аз съм Деян Илиев.
Роден съм 1973г. в гр. София. Завършил съм ковачницата :wink: [ВВТУ "Т.Каблешков" (сега ВТУ)].
Работя като ел.монтьор в депо София район Подуяне.
Хоби са ми компютрите и електрониката. Страстта ми са музиката, киното и хубавите жени. :)
От 1998г. чакам хубавите дни за БДЖ. Дано да дойдат в този ми живот. :?
Изображение - Директива № 432/Д - несбъднатият холокост
«Charioteer» & «Fleetwood» - 1948 г. - 133 bombs
«Dropshot» & «Trojan» - 1949г. - 150 bombs

Мнение от vankata »

ЗДРАВЕЙТЕ
КАЗВАМ СЕ ИВАН ЖИВКОВ НИКОЛОВ ОТ СТАРА ЗАГОРА НА 28 ГОДИНИ СЪМ СЕМЕЕН
РАБОТЯ КАТО ЛОК.МАШИНИСТ ВЪВ ДЕПО СТАРА ЗАГОРА
ОБИЧАМ МНОГО ВЛАКОВЕТЕ ОЩЕ ОТ МАЛЪК САМ ПО ТЯХ
Обратна връзка:

Мнение от Nikola VS »

Здравейте, Казвам се Никола Съев. Ученик съм в София от пет години, а живея в София от три. Запален съм по железници и Междузвездни Войни. :lol: Не съм карал влак никога, но това ми е мечта. Преди не много време време си направих една разходка из депо София, за което сподпомогнаха на 100% нашият админ, благодаря! От този момент насам се запалих още повече по влакове, въпреки че незнам още много технически характеристики и не и опитвам да се затормозявам със тях от любителска гледна точка. за мен сега ми е трудно да говоря, предпочитам другите да говорят за мен, но щом се представям се чувствам длъжен да кажа няколко думи за себе си. Увличам се по история на света, чета криминалета и исторически романи. Чета, гледам още Междузвездни Войни, в България има Федерация със същото име, тя обединява няколко интернет пространства посветени на сагата. В свободното си време се занимавам с това и със железници :twisted: Общо взето това е за мен, все пак предпочитам да си видя със хората от даден Форум, отколкото всеки да пише така за себе си в тема. Във Федерацията примерно имаме срещи със различна тематика всеки уикенд(почти).

Ако и Вие харесвате Междузвездни Войни предоставям тези адреси(не са всички, само най важните и посещавани, другите са за специарни цели и проекти на Федерацията, но и те са отворени за гости):
www.bgsith.org - адресът на Българският Ситски Орден(БСО) има и подсайт форум
www.starwarsbg.org - главната страница на Федеразия Междузвездни Войни България(ФМВБ) тук има новини за Федерацията и линкове към другите сайтове причислявани към нея

Мнение от Mashinista »

Здравейте!Казвам се Павел Ивайлов Данов от град София.На 14 години съм и мечтата ми е да стана машинист(което се подразбира от името ми ).В свободното време играя на влакови симулатори.Ако някой може да ме снабди с някакакви учебни материали за професията(и моята мечта)ми пише.Много бих искал някой ,ако може да ме разведе из депо София
Ако искате да поговорим скайпа ми е bulgarianwrestlingfederation

Мнение от tiristor »

Здравейте! Името ми е Дариан Георгиев, но в тези среди съм известен повече като tiristor. На 18 години съм, родом от София и живущ в София :D Хобито ми е свързано с градски транспорт, най-вече трамвайния, подвижния състав, маршрутите и историята на ГТ. Напоследък се занимавам с картонен моделизъм, имам един макет на трамвай България 1300 в мащаб 1:38 :wink: Иначе се интересувам и от музика, спорт и бира 8)
За контакти: Skype: chaplata_332
e-mail: dcg_18@abv.bg

Мнение от Labros »

Казвам се Ивайло Атанасов на 22 години съм.Но всички ми викат Журналиста /прякор!/
Други интереси:влакове,история
Хоби:пътуване с влак,спорт /футбол!/
Нещо за мен:уча богословие в Кърджали.Тук ме води любовта към железницата. :D
Слушам сръбска и гръцка музика.
e-mail: labros@abv.bg

Мнение от Railroader »

Привет и здраве желаем! 8)
Аз съм Николай ПИРГОЗЛИЕВ, на 23 години, от Русе. Кореняк русенец съм, роден съм в този град и съм израстнал тук.
Средното си образование завърших в Средно общообразователно училище (СОУ) с рисуване, графика. Имах голямо желание да уча и в техникума по ЖП транспорт в града (в непосредствено съседство на Националния музей на транспорта и съобщенията), но в последствие, съветван и от родителите си, реших да развия една своя дарба, а имено гореспоменатото.
Понастоящем съм студент ІІІ курс по специалност "инженерен дизайн" в РУ "Ангел Кънчев", като участвам и в Студентски съвет на университета. Тук също многократно ми задават въпроса, защо не съм отишъл да уча ЖП в София, ами се занимавам в Русе. За сега гледам да завърша, а някой ден, ако и Господ Бог нареди или виче е наредил така, смятам най-малкото да се отправя към един курс за помощник-локомотивен машинист. Ще видим...
За железниците няма да говоря просто като за интерес, защото те са неразривна част от моя живот. Израстнах в кв. "Тракция", жепейския квартал на Русе, "в компанията на" маневриращи и транзитно преминаващи ЖП състави и техните звукови сигнали и свирки, под миризмата на креозот от дървените ЖП траверси и пр. Както си го знаят още възрастните хора, "Тракцията". В съседство на него се намира и един друг квартал, който се казва "Локомотив"
(там има и спортен комплекс с това име). Между тези два квартала се намират локомотивното и вагонно депа, както и ЛВЗ-Русе. Доста хора от моя род, по бащина и по майчина линия са работили в сферата на железниците. Накрая (за сега) всичко това се концентрира в мен и ето резултата.
Освен това, много обичам и се интересувам от военна техника, леко и тежко стрелково оръжия, военни автомобили, кораби и самолети, и специализирани военно-инженерни машини, Инженерни войски. Особенно ме вълнува подривното дело или казано по-просто, сапьорството. Аз, самият служих като сапьор и вярвайте ми, едва ли срещате всеки ден момче или мъж, който толкова да си обича военната служба и казармата. С една дума, обичам си войниклъка. Жалко, че закриват наборната военна служба, и 9 месеца беше нещо.
Това беше от мен. Драго ми беше. До скоро! :)
Върху две гуми или върху две талиги по две релси!
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Здравейте! Казвам се Николай Стоянов, от гр. Червен бряг (обл. Плевен). Още от малък съм запален по влаковете (и най-вече по електровозите). Баба ми, дядо ми, прадядо ми по бащина линия са работили в БДЖ където понастоящем и баща ми работи. Когато не съм зает с някаква работа се старая да проследя всичко най-интересно, преминаващо през гарата тъй като живея близо и не ми е проблем да разбирам кога идва влак дори и да не съм край линията. Освен спотинга (в който понякога имам и снимки, които за съжаление нямам време да обработя и кача), обичам и да пътувам.

Мнение от Railroader »

Съгласен съм с предложението на адаша, но за съжаление не всеки от нас живее близо до столицата. От там следва, че на тези, които са в това положение няма да е особено лесно да дойдат в София специално заради една евентуална среща. Иначе идеята е добра. Като цяло една организация на каквото и да било е голяма и не лесна работа, ако искаш да я направиш КАКТО ТРЯБВА.

А това съм аз.
http://photo-zona.net/images/user49144/ ... driver.jpg
Върху две гуми или върху две талиги по две релси!
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Здавейте !
Казвам се Станко Симеонов, в момента съм на 34г.
Роден съм на 10.09.1972г. В момента се занимавам със счетоводтство, а иначе съм завършил енергетика.
От няколко месеца следя всекидневно мненията във форума.
Много ме кефи добрия трейнспотинг с хубави описания и качествени снимки. Чета всичко за влаковете и локомотивите/ макар че понякога не разбирам техническата терминология особенно съкращения./ затова едва ли ще четете много мои писания.
Това за сега от мен.
Сърдечни поздрави на всички съфорумници /съжалявам ,че не дойдох на срещата. Да се запознаем лично и да науча нещо така да се каже от извара./.
ТУК СЪМ.
Обратна връзка:

Мнение от eniac »

Здравейте!
Казвам се Диян Енчев Илиев, на 21 години съм и студент в Технически Университет - Варна. Сега съм втори курс и избрах модул Електроенергетика. По принцип живея в Силистра. Там съм завършил Професионална гимназия по механотехника "Владимир Комаров", специалност Електрообзавеждане на промишлени предприятия. Обичам си много специалността, която всъщност е необходима част и от вашита област. Всъщност спор с мой колега за напрежението на електрическите локомотиви ме прати при вас :) . Честно казано винаги са ми били интересни тези масивни машини, но от мен ще получите предимно въпроси относно тях. Харесва ми форума и мисля да съм коректен посетител.

e-mail: eniac@net1.cc
website: http://eniac.net1.cc
Обратна връзка:

Мнение от rumensoft »

Здравейте.

Аз съм от Плевен. Средното ми е "Информационни технологи" в СОУ "Стоян Заимов" в Плевен. Родем съм 1987г., месец Май. Зодия Телец.
Хоби: Компютри (WEB дизайн, Photoshop, VideoCapture & Compress и други), обичам да снимам (всичко, а най-вече обичам да снимам Влакове), анимации.
Студент съм в Бургаски Свободен Университет - 1-ва година, специалност: Информатика и компютърни науки.

Web site: http://rumensoft.data.bg
http://graphite-pleven.hit.bg
WAP site (за телефони): http://rumensoft.hit.bg/rumen.wml
e-mail: rumen_soft@abv.bg

P.S. фен на влакове! 8)
Обратна връзка:

Мнение от Zarazen »

Здравейте, ето малко информация за мен
Александър Н. Тонев, на 21 г., роден съм и живея в София,
Хоби: железници, локомотиви, вагони, ЖП моделизъм, градски транспорт, снимане ...
Други интереси: Спорт - най-вече футбол, бира и хубава музика и хубавите жени :) още мн други неща;
Нещо повече за мен: По настоящем уча във ВТУ "Тодор Каблешков" - София специалност "Технологии и управление на транспорта". В момента съм трети курс. Имам изкарана квалификация за началник влак - таз година ще карам за Ръководител движение.
Контакти:
e-mail: sasho.boss@gmail.com.

Това е от мен :)

Мнение от the_gangsta »

Ето ме и мен:
Име-Александър Балевски
Дата на раждане-15.05.1992
Град-Пловдив
Интереси-автомобили,ВЛАКОВЕ,мотоциклети, Абе всичко с двигател!
Хоби-кормуване,ходене по кафета :D
Музика-хип-хоп,хаос НО НЕ И ЧАЛГА :evil:
abv: sandexji@abv.bg
Е тва беше ако искате да се запознаете по-подробно с мен ми пишете на Skype
Изображение
Глобален модератор
Глобален модератор

Мнение от Tramway »

Изглежда, че съм най-дъртия от всички. От Плевен съм, сега живея в София. От съвсем малък любимото ми място беше гара Плевен, от тъмно до тъмно се возех в машините (тогава бяха само парни) до ГО и до М, и неуморно помагах, като вземах по две въгленчета и ги мятах в пещта, боравех с кран-машиниста и най-вече със свирката. Регулаторът и ръчагът бяха прекалено тежки за мен и ги въртях с помощта на машиниста. Пътувал съм със серии 03, 12, 14, 15, 16, 17, 35, 36, 47, 01 (те бяха софийски и по-рядко идваха). По-късно в София на 13, 46, 50, 04.
От 1976г с инж. Д. Деянов и Ст. Стоичков се занимаваме с издирване, описване, опазване и възстановяване на стар подвижен състав. Обиколили сме неколкократно де що има релсов път в България. Завирал съм се в локомотивни пещи, пепелници, димни камери, тендери да описвам състоянието детайл по детайл. С много родилни мъки резултатът досега е:
- 76 локомотива, включени в заповед за запазване като музейни.
- 5 възстановени и въведени в експлоатация парни локомотива.
- 3 възстановени и въведени в експлоатация теснопътни вагона (2 пътнишки и 1 фургон) и 3 нормални пътнишки вагона, преминали ревизия и очакващи възстановяване на интериора.
- 5 предвидени за възстановяване и очакващи решение на УС за отпускане на средства локомотива.

По професия съм инженер по електронно-изчислителна техника, втора специалност ПЖПС, специализирал съм парни локомотиви, работя във фирма за проектиране и производство на комуникационни устройства. Разработвам и реализирам електронни устройства за парни локомотиви.
Заедно с инж. Д. Деянов сме основатели на дружеството по железопътно дело към ОНТД по транспорт при НТС.
Член съм на SSN - Stoom Stichting Nederland (Холандска Парна Асоциация) - Ротердам, където участвам в обслужването на парни машини при дълги пътувания.

Admin: Име, възраст?- не е честно спрямо останалите колеги във форума!
Публикувай отговор

Обратно към “Политика на форума | Policy of the Forum”

Информация