След като беше съсипан 8671/2 съвсем логично изчезва.
Само за справка мин.година средата на Февруари пътувах с него и имаше населеност над 80% в 5 вагона. За 1 година го опропастиха тотално.
След като 8672 няма да го има, според мен задължително 8614 трябва да бъде оптимизиран и да пристига в София най-късно в 22:00. Кога ще тръгва и как не знам,но с тоя супер неудобен час 22:30, а сега 22:51 просто никой няма да го ползва до София, а и като знае човек,че почти винаги закъснява шансовете някой да се качи и да пристигне в полунощ намаляват още повече.
Като начало тряжва да махнат спирането и чакането на Свобода от 8614 за пътника до Ямбол...
Само за справка мин.година средата на Февруари пътувах с него и имаше населеност над 80% в 5 вагона. За 1 година го опропастиха тотално.
След като 8672 няма да го има, според мен задължително 8614 трябва да бъде оптимизиран и да пристига в София най-късно в 22:00. Кога ще тръгва и как не знам,но с тоя супер неудобен час 22:30, а сега 22:51 просто никой няма да го ползва до София, а и като знае човек,че почти винаги закъснява шансовете някой да се качи и да пристигне в полунощ намаляват още повече.
Като начало тряжва да махнат спирането и чакането на Свобода от 8614 за пътника до Ямбол...

Информация от другия форум: Миньора 40251/252 за подобряване на обслужването на пътниците се удължава до КЗ.
какво е това КЗ да нямаш предвид НЗ (Нова Загора) или грешаSaruman написа:удължава до КЗ.

Точно, Миньора ще е Казанлък - Димитровград - Казанлък.
може и Казанлък да е но по принцип съкращението му е КЗН 

Да бе кво съм гледал и аз КЗ е Казичане. КЗН е Казанлък.

SaiLeR написа:Я пакVancho написа:Автобусът Пловдив-Русе не пътува /поне по разписание/ по-малко от влака...
4640 + 4612 - 14:20 - 22:00 = ~8ч
С автобус
До ВТ 8:30 - 12:00
От ВТ до Русе + 2ч още сам си ги сметни.
Автобусът е спрян до Пловдив (поне според avtogari.info). В сайта на русенската автогара също липсва такъв автобус
Аз бих казал че русенци не просто не пътуват с БДЖ - те не пътуват с нищо друго освен лични автомобили или изобщо не пътуват. Постоянно се спират много автобуси до Русе, ама много. Единствено за Свищов, София и Варна се пълнят, другите вървят празни или се обслужват от малки микробусчета

О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата
(Русе-Димитровград 4647)
(Русе-Димитровград 4647)

Здравейте!Това ми е първият пост тука,дано да е на правилното място...Разгледах връзката Пловдив-Банско и ми направи впечатлени е,че първата връзка с влака Септември-Добринище е чак на 9 часа,а първият влак за Добринище тръгва на 02.45.Практически за да го хванеш трябва да вземеш влака от Пловдив на 21.45,демек на предният ден.От Пловдив съм,за това става на въпрос...А иначе първият влак за Септември е на 03.01часа и се разминава точно с час с първият за Добринище...Дали има лятно разписание,дето това се променя...Също да попитам,така и така съм тръгнал да питам,дали има някъде цялостното разписание на влаковете за 2012г. в някакъв,примерно PDF формат,ще съм благодарен!Поздрави!
За да се хване 16101 ние от Пловдив правим следната връзка - 10252 до Костенец , 8627 до Септември и имаме само 2 часа и 18 минути.Съветвам те това да го правиш през лятото , ние така пътувахме през април и на Велинград умряхме от студ.
Колкото за разписанието на влаковете за 2012 г. виж тук от сайта на БДЖ.
Колкото за разписанието на влаковете за 2012 г. виж тук от сайта на БДЖ.

Благодаря за инфото и особено за линка...По принцип винаги съм с кола през седмицата,такава ми е работата,а на излети ходя сам,за това и ползвам услугите на БДЖ-то по някога.Тази комбинация от Пловдив за Банско през Костенец е преди всичко да не се стои излишно на гарата в Септември,но не ме устройва,май ще си седя там в очакаване на 02.45 часа.Пак Благодаря за линка и споделеното,ще са ми от полза...

Според мен е безумие този влак да тъгва в2.45.Сигурно от Септември до Велинград с него пътуват машиниста и началник влака.
Според мен или трябва да тръгва в 4 /ще прави връзка с влака бургас-софия/ или да тръгва вечерта на предния ден в 21.30 до Велинград /прави връзка пак с влак бургас -софия,връзка с влак Калотина- Свиленград/ и да продължава сутринта от Велинград по разписание в 4.15.При втория вариант особено лятото ще има много повече пътници
Според мен или трябва да тръгва в 4 /ще прави връзка с влака бургас-софия/ или да тръгва вечерта на предния ден в 21.30 до Велинград /прави връзка пак с влак бургас -софия,връзка с влак Калотина- Свиленград/ и да продължава сутринта от Велинград по разписание в 4.15.При втория вариант особено лятото ще има много повече пътници
Информация
Модератори