Да но кой е главен, като от към Трявна 2-ри коловоз е главен, от към Кръстец е 3-ти? Ами как ще стане работата с приемане и изпращане на влакове 40112, 40114, 40131, 40214, 40215, 40217?

Или ще имаме както румънците, БВ и ПВ до спирки. 

А разбра ли се каква е причината за пожараmutagen написа:Тази снимка намерих аз: http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.ph ... 77803y.jpg

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Късо съедкнение от ел.уред или забравена печка на дърва са версиите, които са познати към момента
На изгорелия втори етаж е живеела жена под наем .. Това е ясното засега

О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата
(Русе-Димитровград 4647)
(Русе-Димитровград 4647)

С Никой влак не може да се пропътува.Разстоянието е прекалено дълго за стандартите на БДЖ, и такива билети не се издават!
Само да вметна че отиването ще ти отнеме повече от 12 часа.

Само да вметна че отиването ще ти отнеме повече от 12 часа.
ПЛОВДИВ » СИНДЕЛ БВ8637
СИНДЕЛ » ГОРНА ОРЯХОВИЦА БВ4641
04:58 08:02
ГОРНА ОРЯХОВИЦА » БЕЛОСЛАВ БВ4640
19:58 23:11
БЕЛОСЛАВ » ПЛОВДИВ БВ8636
23:37 05:30
СИНДЕЛ » ГОРНА ОРЯХОВИЦА БВ4641
04:58 08:02
ГОРНА ОРЯХОВИЦА » БЕЛОСЛАВ БВ4640
19:58 23:11
БЕЛОСЛАВ » ПЛОВДИВ БВ8636
23:37 05:30
Принципно, ако БДЖ благоволи да оправи една връзка на единствения останал Миньор с 4641 с който се изтърват в Ст з за 25 мин ще може да се отиде от Русе до Подкова, но за навръщане ще трябва да се преспива или да се търси транспорт до Пловдив който в 19 ч от Кърджали едва ли ще го има ...
О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата
(Русе-Димитровград 4647)
(Русе-Димитровград 4647)

Ама то май не става дума за бригада , а за отделен човек , който иска да отиде от Русе до Подкова.Доколкото видях от предишните мнения , форумецът dgdss пита
Продължавам да вярвам , че някой ден ще възстановят 4646 и 4647.....
Предполагам има предвид себе си , че иска да го пропътува.Директен влак от Русе за Подкова няма от години.Последният ходеше само до Момчилград , а по - късно до Димитровград.Сега изобщо не съществува.С кой влак е възможно да се пропътува цялото разстояние по 4та линия?
Продължавам да вярвам , че някой ден ще възстановят 4646 и 4647.....
Само и единствено в случай че се води Русе-Момчилград ама след Дг е истински БВ и има вагони за Пловдив. Във всички други случаи влакът няма как да се върне. Изобщо той няма да се върне... за съжаление ...Само ще вметна че рейс Русе-Пловдив пътува над 7 часа и спира къде ли не. Да, само че скъпото БДЖ реши да спре вагона за Пловдив и да прецака тотално 4641. Сякаш нарочно го правят 

(Русе-Димитровград 4647)
(Русе-Димитровград 4647)

Информация
Модератори