И от мен честит рожден ден на двамата!

Леле , какви проблеми ще си имаш с жена , ако я попиташ същото.Просто ти е бедна фантазията.В най - добрия случай може и да се разминеш с болницата.Жените удрят и не обясняват защо , но аз по мъжки ще ти обясня - питането един човек на колко години става само по себе си е проява на лош вкус , неприличност и простащина.Конкретно за дама - това е изключително силна показна подигравка , тъй като женската суетност винаги следва принципа за криене на годините.Фразата "на колкото години изглежда , а не на колко е всъщност" е основен определящ белег и затова дори на рожден ден на момиче не е прието да се броят свещите на тортата.Най - неприличното е да отидеш на такъв празник и да я питаш на колко става.Реакцията в много случаи е мигновена , аз съм си патил веднъж , когато бях на 16 години и до ден днешен белегът ми напомня за случката.После не съм повтарял никога тази грешка.Затова те съветвам докато е рано.В наше време много млади момичета са толкова озверели , че като нищо ще ти налетят и ще стане това , което очакваш най - малко.На колко години стават?
Честит Рожден Ден на нашия съфорумец Sailer пожелавам му много здраве, щастие и много, много късмет

Непоправим сиRAILWAYSTATION написа:Да питам ли на колко години става?

Честито на Sailer и от мен. С пожелание за много здраве, щастие и професионални успехи

О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата
(Русе-Димитровград 4647)
(Русе-Димитровград 4647)

Честит рожден ден и от мен на адаша! Пожелавам му много здраве, щастие, любов и само прекрасни мигове в живота!

Предлагам във форума да поканим някоя жена, която скоро има рожден ден. Да й честитим рождения ден, да я питаш на колко години става и да видим реакцията й ? Става ли така?RAILWAYSTATION написа:Да питам ли на колко години става?
Един вагон, ама пълен! (4627)
Честит Рожден Ден на нашия съфорумец dido73 пожелавам му здраве, щастие и много много късмет
П.П Наздраве

П.П Наздраве

Благодаря за пожеланията. Трогнат съм от вниманието.
Така е RAILWAYSTATION, 73-ти набор съм. Не страдам от комплекс от старостта, че да си крия възрастта.
44-134, тия пари, големите, ги чакам от 1998г. Е нема и нема.
Така е RAILWAYSTATION, 73-ти набор съм. Не страдам от комплекс от старостта, че да си крия възрастта.

44-134, тия пари, големите, ги чакам от 1998г. Е нема и нема.

«Charioteer» & «Fleetwood» - 1948 г. - 133 bombs
«Dropshot» & «Trojan» - 1949г. - 150 bombs

Администратор
Информация
Модератори