Глобален модератор
Здравейте! опитвам се да обединя или по - точно създам тема, в която всеки да има възможност да поздрави и и да бъде поздравен по различен повод - рожден, имен ден, годишнина, професионален празник и др. Та в този смисъл бих поздравил Колегите машинисти с професионалния им празник! Честито! Бъдете Живи и Здрави! И безаварийна работа!!!
В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Честит Международен ден на Локомотивния машинист и от мен на всички, които практикуват тази професия и я носят в сърцата си. Много щастие, здраве, успехи в личен и професионален план и винаги зелен светофор, пред вас, Колеги!!!
64.19
Зам. Администратор
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от 42 072.9 »

Честит празник на всички професионалисти и на тези, които носят в себе си професията-романтична,мъжка,различна и изпълнена с безброй отговорности. Бъдете живи и здрави и продължавайте да изпълнявате служебния дълг дори и в положението, в което се намираме сега, но с надеждата, че доброто тепърва идва-защото тя идва!
На добър час!
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Честит празник и от мен на всички упражняващи тази достойна и отговорна професия. Пожелавам на всички здраве,щастие,късмет и безаварийна работа!
Гост
Гост

Мнение от Гост »

Nikss написа:Честит празник и от мен на всички упражняващи тази достойна и отговорна професия. Пожелавам на всички здраве,щастие,късмет и безаварийна работа!
Честито и от мен на всички локомотивни машинисти ! :)
Вопрос этот поднял не я. Как метафора - пойдет. Не пойдёт. Потому как в огороде бузина, в Киеве дядька Когда выбирается путь развития - от правильности такого выбора зависит многое,

Мнение от 44142 »

ЧРД на колегата 43309 с пожелания за всичко най хубаво и каквото си пожелае да му се сбъдне.

Мнение от Labros »

Честит рожден ден и от мен!

Адаш, бъди жив и здрав и много успехи- лични и професионални :!:
Зам. Администратор
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от 42 072.9 »

Още веднъж ЧРД на човека от Костенец баня, който може да ни изненада с всякаква информация и снимки. Жив и здрав прав и корав :)

Мнение от nikol4yy »

Честит рожден ден и от мен,много здраве щастие,късмет в живота и работата :occasion4:
Администратор
Администратор

Честит празник на Железничаря!

Днес е денят, в който всички железничари в Страната честват своя празник. По традиция той се чества винаги в първата събота на Август, която тази година се пада и първия ден на месеца.

Много здраве, щастие и успехи на всички колеги!
64.19
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Не беше ли първата неделя? :roll:
Администратор
Администратор

Nikss написа:Не беше ли първата неделя? :roll:
Май първата събота, но може и да бъркам :oops:
64.19
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Браво, Веско. Не се сетих да погледна в сайта, но бях на 100% сигурен, че е в първият неделен ден на м.Август (т.е. утре). Все пак поздравявам всички железничари още от днес и им пожелавам здраве, щастие, безаварийна и успешна работа.
Публикувай отговор

Обратно към “Нещата от живота | Matters of Life”

Информация