А цени можете ли да ми кажете,защото в сайта пише ,че не може да ми даде цени за дестинации с прикачване?Интересува ме цената за отиване и връщане.Мисля,че през Балкана ще е по скъпо ,защото ще пътувам с РБВ ,ама пък после се прехвърлям на ПВ ,така че май разликата няма да е много голяма.
Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак 

Колега по груби сметки следното:
1. Бургас - Каспичан - Русе (3661/9622): 15.50 лв. (сигурно) - еднопосочно
2. Бургас - Дъбово - Русе (3620/40102): 19.60 лв. (не е сигурно но е около 19 и нещо) - еднопосочно
Смятал съм километрите и по Таблица 2. Цените са без намаление.
Дано съм бил от помощ, съвет мини по 4-та няма да съжаляваш, ще видиш сняг и мноооого нападали дърва, както и красивите гледки.
1. Бургас - Каспичан - Русе (3661/9622): 15.50 лв. (сигурно) - еднопосочно
2. Бургас - Дъбово - Русе (3620/40102): 19.60 лв. (не е сигурно но е около 19 и нещо) - еднопосочно
Смятал съм километрите и по Таблица 2. Цените са без намаление.
Дано съм бил от помощ, съвет мини по 4-та няма да съжаляваш, ще видиш сняг и мноооого нападали дърва, както и красивите гледки.
Съвет от мене.През балкана не пътувай с нищо друго освен 40102!
В противен случай жена ти, не само ще те набие, ами може и да те напусне.
Петъчен ден, просто гаранция че ще се сближите с много други пътници
Наобратно през Балкана 46(11+40) е сутрешен вариант, и нощния 4647+8627.Всичко друго е в категорията ужаси на БДЖ.
В противен случай жена ти, не само ще те набие, ами може и да те напусне.

Наобратно през Балкана 46(11+40) е сутрешен вариант, и нощния 4647+8627.Всичко друго е в категорията ужаси на БДЖ.

40105/3623 също става.
40105/3623 защо вече не ми я вади в сайта като връзка ?Да не би да са направили "Чайката" да не чака 40105 ако закъснее?Трябва ми 100 % сигурен отговор ,защото в петък заминавам с "Чайката" и после 40102 ,а на връщане мисля да се прибера с 40105 и да не увяхна на Дъбово и жената да ме пребие

то и на мен не ми показва връзките между 7621 и 8613 явно си има бъг в сайта на БДЖ

С какво отиде?
40105 по - празния от 40103. Само за Чайката не знам как ще се оправиш със запазеното място - на Русе не се издават такива, щото ние сме малка гаричка и нямаме такиз влакове , а на Дъбово няма каси
Може би и затова не ти излиза варианта 

О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата
(Русе-Димитровград 4647)
(Русе-Димитровград 4647)

То и на ГОлямата гара не издават запазени места за 8614. Издават ти билет за БВЗР-то, обаче не могат да ти дадат мястото и вместо цифра на билета виждаш само точките. В такъв случай сядаш там, където намериш.
Един вагон, ама пълен! (4627)

Във влака ще му издадът запазено място, на мене от Габрово как ми издадоха за чайката. Обади се жената и взе 1 място.

Още с нищо не съм отишъл(в Бургас съм).Но в петък на 11.11.2011 мисля да пътувам с "Чайката" и после с 40102 ( По съвет на Saruman).А на връщане искам да се прибера с 40105 и след това пак с "Чайката",но в сайта www.bdz.bg ,до преди 2 дена ми даваше тази връзка ,а сега не ми я показва като такава,а реално погледнато това е последната ми връзка за Бургас.Ако я изтърва трябва да ходя до Стара Загора и от там с нощният за Бургас.Ако пътувам сам -няма проблеми (ако трябва ще обиколя цяла България),но въпросът е ,че ще съм с жената и ако нещо се обърка ,ще се почне едно лудо мрънкане ,мърморене и няколкодневно лишаване от секс

Информация
Модератори