Мнение от plastikat »

"Родопи" не върви ли през "Комунари,Дългопол,Провадия"?Може и аз да се бъркам ,но да уточня :влака идваше от посока Дългопол към Провадия и съответно Варна.
Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак :)
Обратна връзка:

Мнение от mutagen »

[quote="plastikat"]"Родопи" не върви ли през "Комунари,Дългопол,Провадия"?Може и аз да се бъркам ,но да уточня :влака идваше от посока Дългопол към Провадия и съответно Варна.[/quote
"Родопи"върви през Комунари и Дългопол да,но не и през Провадия,това са две съвсем различни жп.линии:)] И влакът който си снимал идва от Варна,посока Каспичан... ама ми се струва,че си пиинал повечко ракиика на китното хотелче..:))

Мнение от plastikat »

Значи излиза ,че много съм се заблудил с линиите.Моля да ме извините .А при това положение значи влака наистина е 2614.Смятам загадката за разгадана и Rexkos за победител

Мнение от stani_46001 »

plastikat написа:Снимката е правена вчера по обед.Затова аз си помислих,че това е "Родопито".Може и да греша ,но за мене е това.А местността от която съм снимал е Римска крепост с название: " Овеч".
П.С. Влака пътува за Варна ,а не идва от там както беше споменал Весо :wink: А относно изказването на "Мутаген" -към 17-18 вече бях на яз. Цонево и си пиех ракията в едно китно хотелче на брега. А снимката е направена в 13:37.
Как ще пътува за Варна?Влака се движи в посока към Каспичан. Снимката е много хубава, направил си е от Крепостта "Овеч", на която тук казваме "Калето".

Мнение от stani_46001 »

plastikat написа:Снимката е правена вчера по обед.Затова аз си помислих,че това е "Родопито".Може и да греша ,но за мене е това.А местността от която съм снимал е Римска крепост с название: " Овеч".
П.С. Влака пътува за Варна ,а не идва от там както беше споменал Весо :wink: А относно изказването на "Мутаген" -към 17-18 вече бях на яз. Цонево и си пиех ракията в едно китно хотелче на брега. А снимката е направена в 13:37.
Как ще пътува за Варна? Влака се движи в посока към Каспичан. Снимката е много хубава, направил си я от Крепостта "Овеч", на която тук казваме "Калето". По дължината на влака би трябвало да е някой от бързите за София.

Мнение от disell »

Да изпревари ме с 5 секунди Стани , тъкмо и аз щях да пиша , че влакът идва от Варна а не заминава и щом е снимано около 13.40 тр. да е 2614 - той често пътува с надраскани вагони .

Мнение от stani_46001 »

Моля да ми изтриете първото от двете мнения, защото не успявам! Извинявам се за това!

Мнение от plastikat »

Може да ми се смеете ,но съм малко зле с географията и до преди малко си мислех,че трета линия минава през Дългопол и Провадия и се слива с втора линия на Синдел.Очевидно съм бил в дълбока заблуда,затова моля да ме извините.
Обратна връзка:

Мнение от mutagen »

Не вярвам някой да ти се смее,няма за какво според мен:)Иначе снимката ти е супер,дори съм си я свалил на компютъра:)
Действайте :
Изображение
Изображение
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

1. сп. Маврудово

Мнение от rexkos »

2 - спирка Меричлери
Един вагон, ама пълен! (4627)
Да, браво и на двамата =D>
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Пу да му се невиди, там където съм минавал по 1 път ги помня спирки и гари, а там където трамбовам по 100 пъти немога.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Странна птица си ти. :D :lol:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Заключено

Обратно към “Архив "Трейнспотинг, ГДВ, мероприятия и общи теми"”

Информация