[quote="plastikat"]"Родопи" не върви ли през "Комунари,Дългопол,Провадия"?Може и аз да се бъркам ,но да уточня :влака идваше от посока Дългопол към Провадия и съответно Варна.[/quote
"Родопи"върви през Комунари и Дългопол да,но не и през Провадия,това са две съвсем различни жп.линии:)] И влакът който си снимал идва от Варна,посока Каспичан... ама ми се струва,че си пиинал повечко ракиика на китното хотелче..
)
"Родопи"върви през Комунари и Дългопол да,но не и през Провадия,това са две съвсем различни жп.линии:)] И влакът който си снимал идва от Варна,посока Каспичан... ама ми се струва,че си пиинал повечко ракиика на китното хотелче..

Как ще пътува за Варна?Влака се движи в посока към Каспичан. Снимката е много хубава, направил си е от Крепостта "Овеч", на която тук казваме "Калето".plastikat написа:Снимката е правена вчера по обед.Затова аз си помислих,че това е "Родопито".Може и да греша ,но за мене е това.А местността от която съм снимал е Римска крепост с название: " Овеч".
П.С. Влака пътува за Варна ,а не идва от там както беше споменал ВесоА относно изказването на "Мутаген" -към 17-18 вече бях на яз. Цонево и си пиех ракията в едно китно хотелче на брега. А снимката е направена в 13:37.
Как ще пътува за Варна? Влака се движи в посока към Каспичан. Снимката е много хубава, направил си я от Крепостта "Овеч", на която тук казваме "Калето". По дължината на влака би трябвало да е някой от бързите за София.plastikat написа:Снимката е правена вчера по обед.Затова аз си помислих,че това е "Родопито".Може и да греша ,но за мене е това.А местността от която съм снимал е Римска крепост с название: " Овеч".
П.С. Влака пътува за Варна ,а не идва от там както беше споменал ВесоА относно изказването на "Мутаген" -към 17-18 вече бях на яз. Цонево и си пиех ракията в едно китно хотелче на брега. А снимката е направена в 13:37.

1. сп. Маврудово
2 - спирка Меричлери
Един вагон, ама пълен! (4627)

Пу да му се невиди, там където съм минавал по 1 път ги помня спирки и гари, а там където трамбовам по 100 пъти немога.

Информация
Модератори