Горният ми пост не е нападка към никого а направо към мастодонта БДЖ,без реклама и информация идват туристи а ако имаше такава групите щяха да са доста повече (поне така мисля).И аз от тук научих разписанието на 03.
12 което за мое голямо удоволствие съвпадна с пътуването ми за Русе и засякохме атракциона на Ветово.Ти беше зает с нещо около машината и едва ли забеляза колко телефона се подаваха от прозорците на 9620 при разминаването с парната машина.Поздравления за чудесно въстановения локомотив повярвай ми просълзих се като го видях,а за да не изпусна срещата съм висял по прозорците от Самуил до Ветово.Поне информацията в сайта на БДЖ да е вярна а то нищо дори човек неможе да си направи справка за цената на пътуване с прекачване

а какво остава за пътуване с парна машина

.Едно немога да проумея какво толкова ги крият тея разписания и парни машини могат да ги постват в раздела "БДЖ фен клуб" и да качат снимки на всички въстановени машини и вагони в раздел атракционен подвижен състав,работата е за 5мин.
Ако си се засегнал от поста ми извинявай не е било умишлено,пак повтарям критиката ми е към БДЖ не към теб персонално

Искренно съжалявам за българската железница не ми се гледа как тя се съсипва умишлено за да печели някой от това