bobara_e_tuk написа:На 17-ти Август 2011 година около 17:40 часа транспортната полиция за пореден път създаде проблем на спотър.Първо започнаха с проверка на документите ми, разбира се попитах ги на какво основание ще ми проверяват документите, те ми отговриха, че от няколко дни ме засичат постоянно на гарата, и не и правя добро впечатление, после почнаха директно да ми казват, че снимането на гарата и около нея било строго забранено, защото гарата била СТРАТЕГИЧЕСКИ ОБЕКТ, аз ги попитах къде пише, че е забранено снимането на влакове, после дружелюбно ми казаха да отида с тях до РПУ-то което е точно до гарата в Стара Загора, като през целия път до там ми казваха че ние ги хващаме в нередности и ги лишаваме от работа и хляб, после като влязохме в участъка ми взеха личната карта аз му се лигитимирах с пропуска изкаран от НКЖИ, като го погледна и ми каза директно, че пропуска е фалшив и че можел да направи най-малко 10 такива като моя. Държаха ме в коридора на РПУ-то поне около 30-тина минути, като излизаше на периоди да ме разпитва какво толкова снимам по гарата и че това което снимаме е пълна глупост и никой не го практикува, после почна да ме разпитва от къде е този пропуск, кой ми го е изкарал и да дам номера на този който ми го е изкарал, аз дадох номера на г-н Марио Евстатиев те отвърнаха че ще му званнат и отидоха до стаята си. На края върнаха ми личната карта и пропуска и ми казаха никога повече да не снимам по гарата и около нея, но това разбира се няма да ме спре.
Е поне са казали истината за страха си

О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата
(Русе-Димитровград 4647)