Администратор
Тук пишете за всякакви спотърски неволи, обстоятелствата ще са от полза за търсене на правата на спотърите.
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

днес на 03.01.2011 год. до като правя снимка на БВЗР "Чайка" двама униформени полицаи ми направиха забележка, защо съм снимал и че нямам правото да снимам локомотивите това е било строго забранено и тем подобни, след като ми изнесоха инструктаж ме накараха да истрия снимките, които съм направил на ЦГ София, аз ги попитах защо трябва да ги истрия, те ми отговориха, че нямам правото да снимам влакове, след като ги истрих снимките пред тях ми поискаха личната карта, като ми направиха проверка на документите ми казаха да не снимам повече влакове, защото ще се стигне до по-сериозни мерки :arrow:
Глобален модератор
Глобален модератор
Trainspotters forum

Мнение от choveka_vlak »

Радвам се за Вас, че сте млади и образовани!, но аз им викам милиционери!, не знам колко години трябва да минат за да видя ПОЛИЦАЙ!,... :lol: :lol: :lol:
В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Ако ме питаш, не ти и трябва да виждаш полицай. Полиция е новото име на Милиция от поне 20 години насам. :arrow:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Глобален модератор
Глобален модератор
Trainspotters forum

Мнение от choveka_vlak »

Знам, знам Вие му мислете, я съм на ти с милиционерите... :lol: :lol: :lol:
В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

Никс, чичо Федя имаше точно това предвид- Нов бардак не става със стари "работнички". Днес повече от всякога милиционерската дейност е наследствена, там си е направо родово общинен строи! Без изгледи да оправяне! Че при другите подобни - дето все имат зелена боя в излишък е същата работа....
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Като каза зелена боя се сетих за 1 лаф - "Зелен кон и разумен даскал няма!" :D :lol:
Глобален модератор
Глобален модератор
Trainspotters forum

Мнение от choveka_vlak »

Благодаря!, Ви момчета Радвам се че ме разбрахте!,... :lol: :lol: :lol:
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

bobara_e_tuk написа:днес на 03.01.2011 год. до като правя снимка на БВЗР "Чайка" двама униформени полицаи ми направиха забележка, защо съм снимал и че нямам правото да снимам локомотивите това е било строго забранено и тем подобни, след като ми изнесоха инструктаж ме накараха да истрия снимките, които съм направил на ЦГ София, аз ги попитах защо трябва да ги истрия, те ми отговориха, че нямам правото да снимам влакове, след като ги истрих снимките пред тях ми поискаха личната карта, като ми направиха проверка на документите ми казаха да не снимам повече влакове, защото ще се стигне до по-сериозни мерки :arrow:
1. Полицаите отново не познават законите, които трябва да прилагат. Снимането на влакове НЕ Е забранено.
2. Централна гара е публичен обект
3. Нямат право да се държат грубо и да заплашват
4. Май пак искат "НОВА ТВ" :evil:
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Дам, ще ми е интересно на тълпа репортери да го кажат това, а онези да се гътнат от смях. :D
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

значи аз каквото им обясних те го приеха на смях, и като ми погледнаха апарата казват: "Кой в днешно време снима влакове"
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Туристи, любители, чужденци... а ако възспрат някой чужденец да снима, а? Какво правим?
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

само се срамиме пред чужденците, нашата държава изобщо не заслужава да бъде в ЕС
Глобален модератор
Глобален модератор

Мнение от choveka_vlak »

bobara_e_tuk написа:само се срамиме пред чужденците, нашата държава изобщо не заслужава да бъде в ЕС
Скъпи съфорумник!, считай че си открил топлата вода!. :lol: :lol: :lol:
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Ами те днешните полицаи /довчерашни милиционери /, ако не се направят на интересни пред някой младеж друго не могат !
Като видят групичка мангали хукват през глава на обратната страна !
Публикувай отговор

Обратно към “Trainspotters forum”

Информация