Ако знаете само колко списания "Железопътен транспорт" имам на тавана.От 1965 до 1980 година.Всичко пазя.Даже съм сканирал някои снимки от тях.Имам ги в албума си в лаптопа,но опитах веднъж да ги кача ама без успех.Някой ден ще пробвам пак.Имам уникални снимки.То не щеш ли Тодор Живков,то не щеш ли Пенчо Кубадински или Григор Стоичков.Ще ви зарадвам много,но пустата ми компютърна неграмотност ме спира.А внука ми не е до мен да ми помага.

Аз/внука ми,де/ съм сканирал само тези снимки които са представлявали интерес за мен.Имам снимки на всички серии локомотиви от дизеловата и електрическата тракция.Не мога да сваля всичко защото това са стотици снимки.Пък и не живея в България.А списанията са ми там.Ще се опитам да кача тези които са ми в лаптопа.А те не са малко.
ако искаш да ти направиме една Фоторубрика и там да качиш тези снимки става ли?efo написа:Аз/внука ми,де/ съм сканирал само тези снимки които са представлявали интерес за мен.Имам снимки на всички серии локомотиви от дизеловата и електрическата тракция.Не мога да сваля всичко защото това са стотици снимки.Пък и не живея в България.А списанията са ми там.Ще се опитам да кача тези които са ми в лаптопа.А те не са малко.

Става,стига да не ме затрудни прехвърлянето от албумите които са в паметта на лаптопа ми на страниците на форума.По рано някои от форумците ми беше дал съвет как да качвам снимките през някаква програма.Аз опитах,стигнах донякъде и работата зацикли.Поради това се отказах.А сина ми е професор по линия на интернет,но не иска да ми отдели и една минута да ме научи нещо.За него това били глупости.

Акредитиран фотограф

Информация
Модератори