Обратна връзка:

Мнение от mutagen »

ммм,на 7-ма снимката гара Варна...какви кадри,седмакът тъкмо е докарал някой Бв,доста народ иде от него....
efo

Мнение от efo »

Ако знаете само колко списания "Железопътен транспорт" имам на тавана.От 1965 до 1980 година.Всичко пазя.Даже съм сканирал някои снимки от тях.Имам ги в албума си в лаптопа,но опитах веднъж да ги кача ама без успех.Някой ден ще пробвам пак.Имам уникални снимки.То не щеш ли Тодор Живков,то не щеш ли Пенчо Кубадински или Григор Стоичков.Ще ви зарадвам много,но пустата ми компютърна неграмотност ме спира.А внука ми не е до мен да ми помага.

Мнение от semafor4o »

Това ми звучи чудесно,би трябвало в тези списания да има много архивни снимки!Сканирай колкото можеш повече пък ако имаш желание съм сигурен,че тук ще се намерят хора да ти помогнат да ги качиш.Ако имаш нужда от помощ пиши :)
efo

Мнение от efo »

Аз/внука ми,де/ съм сканирал само тези снимки които са представлявали интерес за мен.Имам снимки на всички серии локомотиви от дизеловата и електрическата тракция.Не мога да сваля всичко защото това са стотици снимки.Пък и не живея в България.А списанията са ми там.Ще се опитам да кача тези които са ми в лаптопа.А те не са малко.
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

efo написа:Аз/внука ми,де/ съм сканирал само тези снимки които са представлявали интерес за мен.Имам снимки на всички серии локомотиви от дизеловата и електрическата тракция.Не мога да сваля всичко защото това са стотици снимки.Пък и не живея в България.А списанията са ми там.Ще се опитам да кача тези които са ми в лаптопа.А те не са малко.
ако искаш да ти направиме една Фоторубрика и там да качиш тези снимки става ли? :roll:
efo

Мнение от efo »

Става,стига да не ме затрудни прехвърлянето от албумите които са в паметта на лаптопа ми на страниците на форума.По рано някои от форумците ми беше дал съвет как да качвам снимките през някаква програма.Аз опитах,стигнах донякъде и работата зацикли.Поради това се отказах.А сина ми е професор по линия на интернет,но не иска да ми отдели и една минута да ме научи нещо.За него това били глупости.

Мнение от semafor4o »

Ами има вариант да ги прехвърлиш чрез skype на някой от админите и той да ги качи в съответната секция например.А ако снимките са много тогава работата може да се раздели между няколко човека които да качват снимките и така може би ще бъде и по-лесно.Ако се решите на този вариант бройте ме и мен :wink:
efo

Мнение от efo »

Там е работата,че аз мога да ги пратя на някои на скаипа,но нямам контакт с никoй.Мога и на някои емеил.Това ми е ясно,но нямам на никoй нито скаип,нито електронна поща.

Мнение от semafor4o »

Аз бих могъл да ти дам skype само кажи кога евентуално да се свържем.Мога да ти дам и e-mail ако те устройва повече :)
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Утре, 08.06.2011 г. лок 45 204 ще ходи на скоростна проба, вероятно след ГРСС. :roll: Време е също така да спира за ГПР, защото пробегът от СР вече е около 320 000 км :?
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Мнение от 44142 »

204 е след ГПР.
Акредитиран фотограф
Акредитиран фотограф

Мнение от 44.123 »

Днес 08.07.2011г. 44.123.8 беше на проби след ГПР.

Мнение от Georgi Dimitrov »

45 200 и 203 за какви ремонти са и скоро да ги очакваме ли на линия?
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

200 е за СР, а 203 за КР. Едва ли скоро ще ги видим на линия, предвид, че кризата на големите ремонти на електровозите налегна сериозно и депо ГО, а спре ли някой лок за голям ремонт, мигновено започва сваляне на части от него за другите л-тиви... :?
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Зам. Администратор
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от 42 072.9 »

43 531 вече няма да работи по Дупница. Или ще я върнат във Варна или ще поостане в София.
Публикувай отговор

Обратно към “Локомотиви серия 43, 44 и 45 | Electric locomotives series 43, 44, 45”

Информация