Листът още ли стои там?
Браво , браво , не са толкова крадливи там , копкото си мислех.
Другата седмица съм обещал и на Благой Захариев да сложа , само че ще видя къде ще е най - удобно да се постави на руината , играеща роля на приемно сдание , в която ветровете се гонят с пълна сила и където редовните обитетели са кучета и котки.

Другата седмица съм обещал и на Благой Захариев да сложа , само че ще видя къде ще е най - удобно да се постави на руината , играеща роля на приемно сдание , в която ветровете се гонят с пълна сила и където редовните обитетели са кучета и котки.

Администратор
Аз ще направия разписание на сп.Обеля За влаковете за/от София,Драгоман,Банкя и Перник!VESO написа:Спокойно , хора , другата седмица отивам със същата мисия и на сп. Благой Захариев.
Веднага някои ще възкликнат: "Но това е грижа на НКЖИ!".Аз ще ги репликирам - "Ако чакаме НКЖИ да свърши , това , което съм направил , не само , че няма да съм жив , да го видя , но силно се съмнявам в същото и за моите деца ".
Други ще ме попитат: "И какво получаваш за това свое дело?". Аз ще отговоря: "Това дело е без каквато и да е изгода , осъществено единствено и само като безвъзмездна полза и помощ , базирана единствено на моите сили и възможности".
Трети ще се чудят: "А каква е целта ти?".Аз ще поясня: "Целта ми е да направя поне едно благо или добрина под каквато и да е форма за родната железница".
Защото съм използвал , използвам и ще използвам влака за напред в своите пътувания.
И сега молба към форумците - който има възможност , време и желание , нека погледне книжка , пътеводител или електронното разписание от сайта на БДЖ (каквото има).Да види първата снимка в горното ми мнение по какъв начин е структурирано написаното на листа разписание и да изготви в къщи подобно.След това да си избере някоя спирка , на която липсва такова , за да го постави.Дори да пътува с влак , може да обясни предварително на началника или кондуктора за какво става дума и те да го изчакат.Цялата процедура трае не повече от минута , но резултатът от нея при повече късмет може да бъде доста по - дълъг.
Браво! Как да не изразя възхищението си от хора , които извършват такива постъпки.
Пак апелирам към форумците - който има възможност и (най - вече) свободно време , да изготви разписание на съответната спирка (както съм го подал в първото си мнение) , да отиде до избраната станция и да го постави.Миналата седмица проверих - на Синитово стои все още , а на Хаджиево е преместено откъм защитения с решетка прозорец.
При Бл. Захариев има проблем.Приемното сдание бе огледано , но така и не бе избрано походящо място за залепване на разписанието , тъй като липсва максимално защитено място от духащите ветрове и поставянето на един лист или фолио ще бъде безсмислено , тъй като при малко по - силен порив на вятъра , разписанието ще бъде отнесено.Единственото възможно решение - листът да бъде поставен вътре в руината , но едва ли някой от слизащите и качващите се пътници ще му обърне внимание.
Опитите да се постави разписание на тази спирка по един или друг начин ще продължават.
Пак апелирам към форумците - който има възможност и (най - вече) свободно време , да изготви разписание на съответната спирка (както съм го подал в първото си мнение) , да отиде до избраната станция и да го постави.Миналата седмица проверих - на Синитово стои все още , а на Хаджиево е преместено откъм защитения с решетка прозорец.
При Бл. Захариев има проблем.Приемното сдание бе огледано , но така и не бе избрано походящо място за залепване на разписанието , тъй като липсва максимално защитено място от духащите ветрове и поставянето на един лист или фолио ще бъде безсмислено , тъй като при малко по - силен порив на вятъра , разписанието ще бъде отнесено.Единственото възможно решение - листът да бъде поставен вътре в руината , но едва ли някой от слизащите и качващите се пътници ще му обърне внимание.
Опитите да се постави разписание на тази спирка по един или друг начин ще продължават.

Утре най-късно вдруги ден ще има раэписание на сп.Обеля!VESO написа:Браво! Как да не изразя възхищението си от хора , които извършват такива постъпки.
С цел разширяване на обхвата на форума предлагам подобно на румънския форум, тук да се създаде дуректна връзка към Google translator. Всички знаем че едва ли е най-добрия преводач, но за чужденци би било доста по-лесно да четат нашия форум. Един румънец ми сподели че често влизал тук и ползва понякога Google translator-а, но все пак му е трудно да превежда всяко изречение. Аз лично влизам в техния форум и ако не беше този translator едва ли щях да се оправя в техния форум.
Дано предложението се хареса на екипа на форума и да видим и тук възможност за превод на различни езици.

О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата
(Русе-Димитровград 4647)
(Русе-Димитровград 4647)

Информация
Модератори