Администратор
Този вагон вече редовно идва към София, откакто върви сезонният 1384/1385. 

Един вагон, ама пълен! (4627)
В Бургас също се среща , виж тази снимка и първия вагон след локомотива.
Кореспондирам си с колеги румънци и им зададох въпрос дали е позволено ползването на вагоните на сезонните влакове до морето в тяхната страна. Отговориха ми че се разрешава в чешкия седящ вагон на влакове 1180/1181 да се пътува вътре в страната
А на мен в Русе категорично ми бе заявено че никой от тези влакове не може да се използва. Не се ли прилага двоен стандарт в случая ? 

О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата
(Русе-Димитровград 4647)
(Русе-Димитровград 4647)

Ванчо , у нас всички вагони на 1180 / 1181 , които идват са спални.Седящи няма.Само преди 2 години по изключение засякох словашки седящ вагон на бургаската гара , но явно е било извънредно.Принципно , както вече казах , всички са спални или кушети.Затова и шафнерите не разрешават да пътуваш във вътрешно съобщение.

Администратор
На касите ме отрязаха като кисела краставица
А представям си какво ще стане ако се навъртам около влака. Полицаите ще ми налетят като чакали
Плюс това са едни готини часове на пристигане, тъй че не, мерси...
Като знам че живея в Абсурдистан, ми е пределно ясно че не мога да ползвам влака... Но доказа се че се прилага двоен стандарт и в Румъния може. Ама те не са просто като нас да минават по нощите влаковете при тях
Да ги пускат по 28-ма, 9-та достатъчно е разбита да понася и тия тежки МБВ. Да не говорим че вече пуснаха скоростното трасе от Констанца

О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата
(Русе-Димитровград 4647)
(Русе-Димитровград 4647)

E не са нормалните двувагонни ПВ... Нали постоянно твърдите как руските вагони били по-тежки от нашите ? Нали затова има коригирани криви по 4-та ? 15 вагонни влакове. Като поисках да се пусне вагон вътрешно ми бе отговорено че не може да се увеличава масата на влака повече ? Два пъти едно и също май не казвате 

(Русе-Димитровград 4647)
(Русе-Димитровград 4647)

Информация
Модератори