Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Демонтиран е към момента целият краен рампен коловоз и част от 5-ти коловоз, където работи крана.
Днес беше нарязан един от козловите кранове, останалите ще го последват.
Демонтирана е линията от прелеза на Симеоновско шосе до началото на клона за Винзавода (където беше стрелката).

Аз до сега такова ударно демонтиране на ЖП линия не бях виждал!
Да се чудиш как по главните едвам смогваха за 8 часа с два крана да сменят 1-2 звена, а тук за седмица с един кран унищожиха 2 км.

Мнение от Vancho »

Щото там Бат Бойко няма зор да се върши работата :twisted:
О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата

(Русе-Димитровград 4647) :D

Мнение от misan_71 »

Мисля,че поне опитахме ,каквото ни беше по силите това да не се случи. писахме и статии и предложения до всички инстанции,по телевизията говорихме,но без никакъв резултат.

Чувствам се съсипан,защото обичах тази линия като живо същество.
Можеше там да има прекрасен музей,можеше да има и градска железница.

Край.
Обратна връзка:

Мнение от Ilian »

Все си мисля, че един ден тя ще възкръсне отново под някаква форма. По начина, по който ще възкръсне унищожената част от Габровски с трамвайни релси... И тогава ще ни остане само огорчението от потрошените ни пари...
Обратна връзка:

Мнение от shaffer »

Аз бях доста изненадан от невежеството на Диков ("Какви проекти!?!"). Той сега чува. Какво остава за г-н Борисов..., че то значи няма кой да му каже "Чакай, бе, човек, така не може"

Мнение от pach »

Диков е мнооого в час, но така му оттърва да говори.
Вчера имаше кратък репортаж и в "По света и у нас" на канал 1.
Фъндъкова твърди, че там ще има трамвайна линия, велоалея и парк за разходки.
Диков и пригласяше, че няма да се строи нито мол нито нещо такова
на мястото на гарата - който го твърдял бил лъжел или не бил в час!!!
...но принципно канала обърка всичко, щом твърдеше че има и хора от квартала в защита на линията....
Такива ми ти раБоти...
напуснал Сдружение "Клуб Железопътен Моделизъм - България"
Координатор УС
Обратна връзка:
Аватар
Координатор УС

Мнение от NiGhtPiSH »

Само ще се съглася с Тошко и от тук ми идва въпросът, как наистина за няма и седмица унищожиха 2 км линия, а като трябва да вземат верно да сменят звена или да полагат нов път е едно безкрайно мотане?
"Бирата е най-великото изобретение. Колелото също не е зле, но не върви с пържени картофки."
Обратна връзка:

Мнение от Ilian »

pach написа:...но принципно канала обърка всичко, щом твърдеше че има и хора от квартала в защита на линията...
Нищо не са объркали, имаше такива хора.
Обратна връзка:

Мнение от Ilian »

Докаран е втори кран, с който в момента вадят изтеглителния коловоз. Няма такава мобилизация, просто не е з вярване!
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Ilian написа:Докаран е втори кран, с който в момента вадят изтеглителния коловоз. Няма такава мобилизация, просто не е з вярване!
Да закарат кран и РССМ-та да разчистят и извадят паразитите от МТИТС, НКОИ и Столична община! Унищожаването на 14-та линия е престъпление.
64.19

Мнение от TAURI »

Просто показва какви мангали сме. За няколко тона скрап направиха чудеса??? :evil:

Мнение от disell »

Ех , ако с такава организация се заемаха и да ремонтират линиите или пък да построят нещо ново цена нямаше да имат ама ....... :(
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Щом нещата са против железницата, ще работят и ще се мобилизират скоростно не, ами направо ще литнат... :evil:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

От 02.07.2011 година оперативен пункт и бивша гара Пионер вече не съществува след почти 96 години експлоатация (11.09.1915 г). :(
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

TAURI написа:Просто показва какви мангали сме. За няколко тона скрап направиха чудеса??? :evil:
Лошото е, че тук и скрапа не е проблем, а политическия натиск за демонтиране на ЖП линията с цел изграждане на фамозна вело-алея. А звената от тази линия ще отидат за ремонта при Владая. "Умно" решение. Чудя се понякога, дали апокалипсиса би имал толкова пагубни последици за планетата, колкото ако дадат на нашите управници световна власт. Със сигурност от нашите разрухата ще е по-голяма!
64.19
Публикувай отговор

Обратно към “Инфраструктура | Railway Infrastructure”

Информация