Демонтиран е към момента целият краен рампен коловоз и част от 5-ти коловоз, където работи крана.
Днес беше нарязан един от козловите кранове, останалите ще го последват.
Демонтирана е линията от прелеза на Симеоновско шосе до началото на клона за Винзавода (където беше стрелката).
Аз до сега такова ударно демонтиране на ЖП линия не бях виждал!
Да се чудиш как по главните едвам смогваха за 8 часа с два крана да сменят 1-2 звена, а тук за седмица с един кран унищожиха 2 км.
Днес беше нарязан един от козловите кранове, останалите ще го последват.
Демонтирана е линията от прелеза на Симеоновско шосе до началото на клона за Винзавода (където беше стрелката).
Аз до сега такова ударно демонтиране на ЖП линия не бях виждал!
Да се чудиш как по главните едвам смогваха за 8 часа с два крана да сменят 1-2 звена, а тук за седмица с един кран унищожиха 2 км.
Последно промяна от bdz46 на Пон Юни 27, 2011 9:02 pm, променено общо 1 път.

Мисля,че поне опитахме ,каквото ни беше по силите това да не се случи. писахме и статии и предложения до всички инстанции,по телевизията говорихме,но без никакъв резултат.
Чувствам се съсипан,защото обичах тази линия като живо същество.
Можеше там да има прекрасен музей,можеше да има и градска железница.
Край.
Чувствам се съсипан,защото обичах тази линия като живо същество.
Можеше там да има прекрасен музей,можеше да има и градска железница.
Край.

Диков е мнооого в час, но така му оттърва да говори.
Вчера имаше кратък репортаж и в "По света и у нас" на канал 1.
Фъндъкова твърди, че там ще има трамвайна линия, велоалея и парк за разходки.
Диков и пригласяше, че няма да се строи нито мол нито нещо такова
на мястото на гарата - който го твърдял бил лъжел или не бил в час!!!
...но принципно канала обърка всичко, щом твърдеше че има и хора от квартала в защита на линията....
Такива ми ти раБоти...
Вчера имаше кратък репортаж и в "По света и у нас" на канал 1.
Фъндъкова твърди, че там ще има трамвайна линия, велоалея и парк за разходки.
Диков и пригласяше, че няма да се строи нито мол нито нещо такова
на мястото на гарата - който го твърдял бил лъжел или не бил в час!!!
...но принципно канала обърка всичко, щом твърдеше че има и хора от квартала в защита на линията....
Такива ми ти раБоти...
напуснал Сдружение "Клуб Железопътен Моделизъм - България"

Администратор

Администратор
Лошото е, че тук и скрапа не е проблем, а политическия натиск за демонтиране на ЖП линията с цел изграждане на фамозна вело-алея. А звената от тази линия ще отидат за ремонта при Владая. "Умно" решение. Чудя се понякога, дали апокалипсиса би имал толкова пагубни последици за планетата, колкото ако дадат на нашите управници световна власт. Със сигурност от нашите разрухата ще е по-голяма!TAURI написа:Просто показва какви мангали сме. За няколко тона скрап направиха чудеса???
64.19
Информация
Модератори