Техник
Техник

Мнение от n0_aLoNe »

Весо, като го гледам този вагон, от снимката се вижда, че и клозета е първа класа. :D
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Беше чисто , имаше вода в чешмата и дори тоалетна хартия - нещо рядко срещано по нашите влакове. :D

Мнение от Иван_Вълков »

Засичал съм го тоз вагон и аз , вътре е доста приятно.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

По темата - ето на каква тапицерия попаднах днес във варненска 74-ка от композицията на 5611.Като цяло във вагона беше доста приятно , а тапицерията мека.
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

засичал съм с emoboi95 на БВ 7621 вагон с същата тапицерия :roll:

Мнение от emoboi95 »

bobara_e_tuk написа:засичал съм с emoboi95 на БВ 7621 вагон с същата тапицерия :roll:
да така е много често бих казал сме засичали такива вагони на 7621 :)
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

на 2615/2614, 2627/2626 също съм засичал въпросният вагон! :arrow:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Най - после попаднах на пловдивски вагон , чиято планировка дебна с години.50-ката имаше номер 50 52 21 50 071 - 1 , а тапицерията вътре бе тази:
- коридор;
- купе.
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

Весо помня тази 50-ка я бях виждал на БВЗР 8631 преди година грубо казано имам един въпрос на кой влак я засече
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

На същия.Такава беше тапицерията на почти всички вагони на "Родопи" преди няколко години.По - късно обаче тези , в които съм пътувал и засичал бяха все с червена.Тази е в схема 3Х3 в купе , но има и 4Х4.

Мнение от Vancho »

Все едно гледам 80-ката румънската :)
О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата

(Русе-Димитровград 4647) :D
Обратна връзка:

Мнение от mutagen »

И аз съм пътувал в такава 50-ка в състава на"Родопи",беше обаче преди повече от 6-7г.Возеше чудесно по 3-та наказателна:)))
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

А преди години седалките изглеждаха така.Очаквах точно такава тапицерия , но и това , на което попаднах е нещо.

Мнение от rexkos »

VESO написа:А преди години седалките изглеждаха така.Очаквах точно такава тапицерия , но и това , на което попаднах е нещо.
Точно в такъв вагон пътувах на 19 юни миналата година с "Родопи" от Пловдив до Карнобат. Дано още е в движение.
Един вагон, ама пълен! (4627)
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Местя дискусията в подходящата тема.
Nikss написа:Не е все тая, защото в 50 при над 2 часа пътуване ти се схваща гърба (доказан факт), а в 74 може и 12 часа да се излежаваш и пак ще ти е що годе добре. :wink:
Saruman написа:Мммм не е така точно, в неудобно 74 с адски твърди седалки от Мездра до ГО, напрово ми се изпонатъртиха кокалите. Има едни 74-ти с много твърди седалки и облигалки, ама има и едни с адски меки и удобни. Първокласна 40-ка за мане е по удобна от повечето 50-ки, но има една уникална 50-ка с номер 50 039, която е с по странен интериор.......
И двамата сте прави , зависи най - вече в какво разположение на седалките и каква тапицерия / планировка ще попаднеш.Повечето 50-ки са с такава (има и с тази ) , но се срещат и вагони с тази и тази.Разликата между последните два я виждате - едните са с 6 места в купе , другите с 8.
Конкретно за пловдивските 50-ки , голяма част от тях изглеждат вътре така.Част от тях , пускани на "Родопи" имаха тази тапицерия , която бе доста удобна и мека.След претапицирването , (за сега) в движение е само вагона 50 52 21 50 071 - 1 с този интериор.Другите "Bmz"-та са с червени седалки.Толкова за 50-ките.

Колкото до 74-ките , Н. Петракиев преди време бе заснел този интериор.Такъв вагон и до ден - днешен не съм виждал , основната тапицерия при тях е тази (може би веднага се досещате коя е гарата на домуване :D ) , като съм попадал и на вагон с кафява тапицерия - много по - мека и удобна.Ето и една варненска второкласна 74-ка с червен купеен интериор.Такива са и някои от плевенските вагони , но рядко случвам на тях.
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии | Discussions here”

Информация